Gıda Amazon'da 200 gram Starbucks kahveleri 159.90 TL

AdaBagcibasi

Hectopat
Süper Moderatör
Katılım
15 Haziran 2021
Mesajlar
3.456
Makaleler
8
Çözümler
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Starbucks kahvelerinde genel bir indirim mevcut fakat benim en hoşuma gidenleri 200 gramlık kahveler oldu. Tatları nasıldır bir bilgim yok fakat üzerlerinde yoğunlukları belirtilmiş. Dark Caffe olanı en yoğunu, Veranda Blend olanı ise en az yoğunu, buna göre bir tercih yapabilirsiniz. Şu anda stokta Veranda Blend, Dark Caffè Verona ve Single-Origin Colombia mevcut. Hepsi 160 TL'ye geliyor, Nays ile alırsanız biraz daha uyguna gelirler. Alanlara afiyet olsun.

1707401077978.png
 
Aramızda Starbucks kahvelerini deneyimleyen var ise yazabilirse daha iyi olur. Bu şekilde loto gibi hangisinin tadının iyi olup olmadığını anlamak için tüm ürünlerini denemek durumunda kalırız.

Belki sorunuza cevap değil ama ben aşağıya linklerini bıraktığım ürünleri kullanıyorum. Düzenli olarak paket olarak alıyorum. Gayet memnunum köpüğü, içimi, tadı güzel.
Denemek için nescafe ürünlerinden almıştım ve starbucks a göre şekerli geldi içemedim nescafe'nin kahvelerini.

Son olarak piyasaya göre sürekli aldığımdan fiyatı gayet uygun.

 
Eğer öğütücü ve espresso makinesi alma şansınız var ise direkt nitelikli kahve çekirdeği alınması daha mantıklı.
Aynı paraya daha kaliteli kahve alınabiliyor.
Kesinlikle öyle ben Tchibo Cafissimo Easy kullanıyorum. Kapsülleri akıl almaz fiyatlara ulaştı. Neredeyse uzun vadede bir tam otomatik espresso makinesinin fiyatına ulaşıcak gibi görünüyor kapsüller her ay bir 80-96 kapsüllü kutuların alındığını düşünürsek. Zaten stok sorunu da var. Bencede bi Espresso makinesi + Cafe Creme çekirdekli kahve daha iyi bir seçenek gibi görünüyor.
 
Alınmamalı. İstersen dünyanın en kaliteli kahvesi olsun, çekilmiş bir kahvenin ömrü bir kaç gündür, paketi açtığınız anda bir kaç gün içinde bu kahve bayatlayacak. Çekirdek halinde kavrulmuş ve paketlenip, tüketime hazır hale getirilmiş kahve çekirdeklerinin ömrü de bir aydır. Bayatlayınca kendine has olan bütün aromasını kayıp ediyor. Buna vereceğiniz paraya gene bilindik kahve zincirlerinin aynı şekilde paketlenmiş ürünlerini daha ucuza alabilirsiniz.
 
Aramızda Starbucks kahvelerini deneyimleyen var ise yazabilirse daha iyi olur. Bu şekilde loto gibi hangisinin tadının iyi olup olmadığını anlamak için tüm ürünlerini denemek durumunda kalırız.

Deneyimleyenler yazabilir mi hangisi daha iyi? Bir de bunu French Press ile yapabilir miyim?
Colombia'yı denemiş biri olarak dışarıdaki vasat kahvelere yakın tadı var. Ve Single Origin Colombia çekirdekleriyle tadının uzaktan yakından alakası yok. Zaten Starbucks ile alakası da yoktur Nestle alt şirketinde üretiliyor ve raf ömrü uzun olsun diye aşırı kavrulup öğütülüyor. French Press için biraz daha kalın öğütüm ideal ancak nitelikli kahve kavurucuları dışındaki ticari firmalarda özel öğütüm seçeneği yok. Bir de öğütülmesinin üstünden uzun bir zaman geçmiş oluyor. Size önerim bir öğütücü alıp taze kavrulmuş kahve satın almanız olacaktır. Bu şekilde taze öğütülen kahvelerin tadı çok çok daha iyi. Taze öğütülen kahveye alıştıktan sonra diğer kahvelerin tadının çok kötü olduğunu anlıyorsunuz.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı