Müşteri hizmetleriyle görüşmende bence fayda var onlar sana en iyi şekilde yardımcı olurlar. Büyük ihtimal ürünü kabul etmeyin de diyebilirler ya da ürünü alın hemen iade prosedürünü başlatın yarın gelip teslim alılrar paranızda 2 3 günde hesabınıza geri yatar en geç 1 haftada sürebilir bankanızdan kaynaklı bir gecikme oluyor genelde. Ben 4 Kasım'da mouse aldım açtım kullandım 1 hafta baktım sorun var iade ettim cumartesi geldiler aldılar çarşamba iadeyi kabul edip parayı geri yatırdılar. Ama ürünün paketinde ambalajında ve kendisinde herhangi bir hasar olmasın yeterli iadeyi alıyolar müşteri memnuniyeti odaklı bir devasa kuruluş Amazon dünya genelinde. Mutlaka size de yardımcı olacaklardır mağduriyetiniz olmasın diye ama kargo ücreti falan sanmıyorum alacaklarını. Bana ürün geldi geri yolladım hiçbir ücret talep edilmiyor o konuda. Amazon üzerinden satış yapan firmayada ürün iade ettim mesela o üründe karşı ödemeli gönderiliyor.
Bana sorarsanız bence ürünü teslim alınca iade başlatın daha temiz olurrr kafanız rahat olur.