İşlemi yaptığınız andan itibaren yarım saat içerisinde iptal edip tekrar taksitli şekilde yapabilirsiniz benim de başıma geldi 1 kere o olay ben 5.000 TL üstü tek cekim yaptım bir de

Olay şöyle oluyor taksitli olarak seçip adres değişikliği falan bir şey yaparsanız sonrasında taksit olayı bozuluyor tekrar taksit seçeneğini düzeltmeniz gerekiyor yani alışverişte ödemeyi onaylamadan önceki safhada yani adres falan değişikliklerinden sonra en son taksit olayını yapın ki ödemeyi onayla seçeneğinde zaten taksit yapıldığını gösterir eğer ki göremiyosanız iptal edin siparişi tekrar yapın paranız zaten ilk birkaç saat bankanız nezdinde provizyonda bekletiliyor. Hesabınızdan çekilmiyor siparişi iptal edip bir 15 20 dakika sonra banka hesabına bakın provizyondan silinmiş olduğunu görürüsünüz.
Öyle bir şey yok kardeşim sipariş özetinde Amazon'da örneğin 6x100 TL yazmıyorsa tek cekim alırlar onu senden bankaya telefon açıp taksitlendirirsen vade farkı istiyorlar onlarda bunu da bilin. Hem arkadaş orada kartın limitinden düşmeyi sormuyoki taksit yaptım derken tek çekim yapıldı diyor.
Amazon'da sipariş kısmında 6 taksit görünüyorsa problem olmaz kardeşim rahat ol ama Amazon'da 6 taksit yazmıyorsa siparişinde o zaman tek cekimdir.