Amazon'da iade nasıl yapılır?

Salih7158

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Amazon'dan bir ürün sipariş etmiştim. Ürünün rengi yanlış geldi. Üstelik orijinal değidli. Ürünü nasıl iade edebilirim? Kargo Aras Kargoydu ona mu göndereceğim?

Amazon'dan bir ürün sipariş etmiştim. Ürünün rengi yanlış geldi. Üstelik orijinal değidli. Ürünü nasıl iade edebilirim? Kargo Aras Kargoydu ona mu göndereceğim?

Ürünün linkini atar mısın?
Sağ üstte Hesaplar Listeler kısmına tıkla > Siparişlerime gir. İade et butonunu göreceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan bir ürün sipariş etmiştim. Ürünün rengi yanlış geldi. Üstelik orijinal değidli. Ürünü nasıl iade edebilirim? Kargo aras kargoydu ona mu göndereceğim?

Hocam siparişlerimden ürünü bulup iade tuşuna basın size iade kodu veriyor tek dertli kısmı ürünü kargo şirketine siz götürmek zorundasınız.

Tıkladım ona. İadeyi onaylaya bastım. Peki nasıl iade olacak?

Satıcıya güvenememiştim başta ama Amazon'a güvendiğim için sipariş vermiştim.
Ürünün orjinal olmadığını nasıl anladın? Resimlerini atar mısın?
Eğer gerçekten orjinal değilse canlı desteğe ulaşıp sorununu anlat.

Amazon.com.tr iade koşullarında kargoya götürelecek diyor.
Evet prime avantajları yokmuş. Ben mesajı bakmadan öncesinde yazmıştım. Bunu kargo firmasına verdikleri kod ile sen teslim edeceksin.

Bir dakika hemen atıyorum. Ürünün orjinal olup olmadığını resme bakarak anladım.
Yorumlara baktığımda ürünün orjinal olduğundan ve sorunsuz bir cihaz olduğundan bahsetmiş herkes. Bir bakmak gerek. (Ürünler arasında üretimden kaynaklı ufak farklar olabiliyor. Samsung ürünlerinde orjinalliği ordan anlaşılamayabiliyor. Bende bir şarj aleti almıştım. Orjinal olmadığını düşünüp samsung servisine sordum. Orjinal olduğunu söylemişlerdi.)

Yorumlara baktığımda ürünün orjinal olduğundan ve sorunsuz bir cihaz olduğundan bahsetmiş herkes. Bir bakmak gerek. (Ürünler arasında üretimden kaynaklı ufak farklar olabiliyor. Samsung ürünlerinde orjinalliği ordan anlaşılamayabiliyor. Bende bir şarj aleti almıştım. Orjinal olmadığını düşünüp samsung servisine sordum. Orjinal olduğunu söylemişlerdi.)
Tamam bende sorayım en iyisi.

Üründe Samsung falan yazmıyordu. Sadece kutusunda yazıyor.

Ve ürün sanki önceden kullanılmış gibiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı