Amazon'dan bir ürün sipariş etmiştim. Ürünün rengi yanlış geldi. Üstelik orijinal değidli. Ürünü nasıl iade edebilirim? Kargo Aras Kargoydu ona mu göndereceğim?
Tıkladım ona. İadeyi onaylaya bastım. Peki nasıl iade olacak?Ürünün linkini atar mısın?
Sağ üstte Hesaplar Listeler kısmına tıkla > Siparişlerime gir. İade et butonunu göreceksin.
Tıkladım ona. İadeyi onaylaya bastım. Peki nasıl iade olacak?
Gelip kapından alacaklar ürünü sms ve mail ile bilgilendirilirsin.
Amazon'dan bir ürün sipariş etmiştim. Ürünün rengi yanlış geldi. Üstelik orijinal değidli. Ürünü nasıl iade edebilirim? Kargo aras kargoydu ona mu göndereceğim?
Amazon.com.tr iade koşullarında kargoya götürelecek diyor.Gelip kapından alacaklar ürünü sms ve mail ile bilgilendirilirsin.
Ürünün linkini atarsan daha detaylı bilgi verebilirim. Satıcıdan satıcıya iade süreci değişebiliyor.
Ürünün orjinal olmadığını nasıl anladın? Resimlerini atar mısın?Tıkladım ona. İadeyi onaylaya bastım. Peki nasıl iade olacak?
Satıcıya güvenememiştim başta ama Amazon'a güvendiğim için sipariş vermiştim.
Evet prime avantajları yokmuş. Ben mesajı bakmadan öncesinde yazmıştım. Bunu kargo firmasına verdikleri kod ile sen teslim edeceksin.Amazon.com.tr iade koşullarında kargoya götürelecek diyor.
Bir dakika hemen atıyorum. Ürünün orjinal olup olmadığını resme bakarak anladım.Ürünün orjinal olmadığını nasıl anladın? Resimlerini atar mısın?
Eğer gerçekten orjinal değilse canlı desteğe ulaşıp sorununu anlat.
Yorumlara baktığımda ürünün orjinal olduğundan ve sorunsuz bir cihaz olduğundan bahsetmiş herkes. Bir bakmak gerek. (Ürünler arasında üretimden kaynaklı ufak farklar olabiliyor. Samsung ürünlerinde orjinalliği ordan anlaşılamayabiliyor. Bende bir şarj aleti almıştım. Orjinal olmadığını düşünüp samsung servisine sordum. Orjinal olduğunu söylemişlerdi.)Bir dakika hemen atıyorum. Ürünün orjinal olup olmadığını resme bakarak anladım.
Tamam bende sorayım en iyisi.Yorumlara baktığımda ürünün orjinal olduğundan ve sorunsuz bir cihaz olduğundan bahsetmiş herkes. Bir bakmak gerek. (Ürünler arasında üretimden kaynaklı ufak farklar olabiliyor. Samsung ürünlerinde orjinalliği ordan anlaşılamayabiliyor. Bende bir şarj aleti almıştım. Orjinal olmadığını düşünüp samsung servisine sordum. Orjinal olduğunu söylemişlerdi.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.