Amazon'daki Apple Lightning Kablosu Orijinal mi?

Orijinal tabii ki, satıcısı amazon.com.tr.
1. sayfadaki cahil arkadaşlar bunu nasıl fark edememiş anlamıyorum, önüne gelen cevap yazıyor.
 
Arkadaşlar mesajlarınızı şimdi okudum, sahte yorumu yazanlar Amazon satıcısından almayanlar anladığım kadarıyla ve ben Amazontr satıcısından alırsam bana orijinal ürün gelecek. Hepinize yardımlarınız için teşekkür ediyorum, Apple sitesinde satılan ürün biraz tuzlu, diğer markalarda ise bir süre sonra tanımlama sorunu yapmasından korktuğum için şuan ürünün siparişini verdim. Hepinize tekrar teşekkürler.
 
Arkadaşlar mesajlarınızı şimdi okudum, sahte yorumu yazanlar Amazon satıcısından almayanlar anladığım kadarıyla ve ben amazontr satıcısından alırsam bana orijinal ürün gelecek. Hepinize yardımlarınız için teşekkür ediyorum, Apple sitesinde satılan ürün biraz tuzlu, diğer markalarda ise bir süre sonra tanımlama sorunu yapmasından korktuğum için şu an ürünün siparişini verdim. Hepinize tekrar teşekkürler.

Satıcı Amazon gönül rahatlığıyla alabilrsin orijinal ürün.
 
Yarın gelecek diyor ama kargoya belli olmaz Pazartesiye de kalabilir geldiğinde test edeyim, 3uTools programını bilmiyorum ne yapmam gerekiyor acaba ?
 
Arkadaşlar, aşağıdaki kablo orijinal kablo mu? Normalde Amazon'un sattığı ürünler de sorun olmaz fakat yorumlar da orijinal olmadığına dair yorumlar gördüm, kabloyu alırsam eğer geldiği zaman orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Teşekkürler şimdiden.
Orjinal kablo. Amazon tarafından satılıyor.
 
Arkadaşlar kablo elime ulaştı, bu sitede ki tüm karşılaştırmaları yaptım, sitede ki doğrulamalara göre kablo orijinal, bütün karşılaştırmaları yaptım ve sorunu çıkmadı. Orijinal olmadığını yazan arkadaşlar sanırım başka satıcılardan aldığı için mağdur olmuşlar, Amazontr'nin sattığı ürün bana orijinal olarak ulaştı. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı