Amazon'dan 2K 27 inç Monitör Tavsiyesi

Aldığınız ips mi tn mi. Ips daha iyi değil mi? Bir de 60 hz olunca 60 üstü fps almak bir şey fark ettirmiyor. Daha da kötü oluyor tearing diye biliyorum.

İps aldım, 60 fps üzeri bişey almak şöyle farkettiriyo, misal cs go da 60 fps yeterli değil, daha fazlasını almak gerekiyor ki akıcı olsun oyun. Bazı oyunlarda 60 yetmiyor insana, gözle görülen tabiki 60 fps. Bir de diyelim ki 60 fps üzeri alıyorsun, arada 60 civarına düşünce sıkıntı olmuyor, ama 60 civarı alıpda 50-40 a düşünce sıkıntı oluyor.

İps aldım, 60 fps üzeri bişey almak şöyle farkettiriyo, misal cs go da 60 fps yeterli değil, daha fazlasını almak gerekiyor ki akıcı olsun oyun. Bazı oyunlarda 60 yetmiyor insana, gözle görülen tabiki 60 fps. Bir de diyelim ki 60 fps üzeri alıyorsun, arada 60 civarına düşünce sıkıntı olmuyor, ama 60 civarı alıpda 50-40 a düşünce sıkıntı oluyor.
60 hz olması sorun değil mi monitörün? Bi de garanti durumu nasıl olur amazondan alınca? Buradaki bir acer ya da asus teknik servisine verilebiliyor mu??

60 hz olması sorun değil mi monitörün? Bi de garanti durumu nasıl olur amazondan alınca? Buradaki bir acer ya da asus teknik servisine verilebiliyor mu??
Türkiye'den aldım ben daha ucuza geldi, hatta baya ucuzdu. 144hz 2k için param olmadığı için 2k aldım zaten. Amazon.de den alıcaksan Türkiye'de garantisi var zaten.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı