Amazon'dan Acer Nitro 5 alınır mı?

kaankaanygz

Femtopat
Daha fazla  
Bütçeme uygun hem oyun oynatsın hem günlük işlerimi yapabileceğim bir laptop arıyordum ve Acer Nitro 5 adında bir laptop buldum. Her yerde fiyatı farklı, en uygun Amazon'da buldum. RAM'i az geldi ancak sonradan 8 daha eklemeyi düşünüyorum. Bilmem gereken bir şey varsa veya daha iyi önerileriniz minnettar olurum. Amazon.com.tr

Bütçeme uygun hem oyun oynatsın hem günlük işlerimi yapabileceğim bir laptop arıyordum ve Acer Nitro 5 adında bir laptop buldum. Her yerde fiyatı farklı, en uygun Amazon'da buldum. RAM'i az geldi ancak sonradan 8 daha eklemeyi düşünüyorum. Bilmem gereken bir şey varsa veya daha iyi önerileriniz minnettar olurum. Amazon.com.tr

Fiyat iyi bir de 8 GB RAM daha eklersiniz süper olur.

Ne Amazon’dan ne de başka yerden alınmaz

Amazon’dan daha güvenilir bir yer yok. Model kafanıza yattıysa alabilirsiniz gayet de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı