Amazon'dan Acer Predator Helios 300 alınır mı?

dimbillandore

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, uzun süredir Gaming laptop almayı planlıyorum ancak kararsızlığımdan ötürü hala alamadım. Sizce bu laptop alınır mı? Sipariş verdiğimde ne kadar sürede gelir? Ne gibi sorunlarla karşılaşırım? Bu fiyat bandında alternatif olarak önerebileceğiniz laptop var mı? Daha önce yurt dışından laptop almış arkadaşlar sorularımda yardımcı olurlarsa çok sevinirim. 2-3 ay sonra yurt dışında yaşamaya başlayacağım(İrlanda) bu yüzden yurt dışındayken de garanti dolayısıyla sorun yaşamayacağım bir marka arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce bu laptop alınır mı?
Predator sağlam bir seri. Malzeme kalitesi olarak sizi üzmez. Ancak performansı MUX+Max-P olan 3060'lara göre düşük olacaktır.
Sipariş verdiğimde ne kadar sürede gelir?
10-24 Haziran arasında.
Ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
Pek bir sorunla karışılacağınızı düşünmüyorum.
Bu fiyat bandında alternatif olarak önerebileceğiniz laptop var mı?
Legion 5 gelecek, o da düşünülebilir. Ancak ne zaman geleceği belli değil. Amazon'a çıkar mı onu da bilemiyorum.

Hocam bence yurt dışına gittiğinizde alın. Cihaz çok iyi bu arada.
Vizeler açılmadığı için en iyi ihtimalle 2-3 ay var bu süreç daha da uzayabilir ve orada da fiyatlar tl olarak çevirildiği zaman aşağı yukarı aynı fiyatlara geliyor o yüzden o kadar beklemek istemiyorum açıkçası.
Predator sağlam bir seri. Malzeme kalitesi olarak sizi üzmez. Ancak performansı MUX+Max-P olan 3060'lara göre düşük olacaktır.

10-24 Haziran arasında.

Pek bir sorunla karışılacağınızı düşünmüyorum.

Legion 5 gelecek, o da düşünülebilir. Ancak ne zaman geleceği belli değil. Amazon'a çıkar mı onu da bilemiyorum.
Ürünü iade etmek istersem süreç nasıl işliyor peki?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı