Amazon'dan açılmış telefonun iadesi olur mu?

Erencantutar4

Hectopat
Herkese merhaba. Amazon'da Xiaomi Redmi 9T cep telefonu aldım ve alalı 1 gün bile olmadı. Pek beğenmedim, video izlerken kasmalar oluyor. Video dışında sorunu yok. İade etmek istiyorum. İade etsem alırlar mı?

Dostum iade zaten 14 güç içinde yaparsan keyfi olur onun dışındakiler garantiye girer Amazon satıcı ise sorun yapmaz ancak farklı Amazon mağazasıysa belki yapabilir.
Amazon iade konusunda çoğu firmadan iyi, fakat satıcı önemli.

SIM kart taktığınızda eğer arızası yoksa keyfi olarak iade edecekseniz kabul etmeyebilirler . Sonuçta o cihaz başkasına satılacak, siz ister misiniz yeni aldığınız telefonun daha önce başka biri tarafından kullanılmasını? Ya IMEI kopyalanıp iade edilmişse diye düşünürüm ben.

Keyfi iadeyi kabul eder mi bilmiyorum. Satıcısı kimdi cihazın. Faturası da var mı sizde?

Faturası var satıcısı Amazon degil.
SIM kart taktığınızda eğer arızası yoksa keyfi olarak iade edecekseniz kabul etmeyebilirler. Sonuçta o cihaz başkasına satılacak, siz ister misiniz yeni aldığınız telefonun daha önce başka biri tarafından kullanılmasını? Ya IMEI kopyalanıp iade edilmişse diye düşünürüm ben.

SIM kartı daha takmadım ama bence alakası yok.

SIM kart takıldıysa ve Wi-Fi ile internet erişimi yapıldıysa, kişiselleştirildiği için iade kabul edilmiyor.
Amazon kendi sattığı ürünlerde kolaylık sağlıyor fakat pazaryeri mağazalar için kararı kendilerine bırakıyor.

Wi-Fi bağlantısı sağladım ama SIM kartı takmadım yine de olur mu?
Kart takmadıysanız şansınızı deneyin.

Anlamadığım SIM kartının video izlerken kasma sorunuyla alakası ne.

Cihazı sıfırlayın. Fiziksel olarak parmak izi vb. bırakmadan kutulayın. Satıcı ile görüşün ve sim kart takmadığınızı belirtin. Bu şekilde iade alabilirler. Biraz da satıcının insiyatifinde bu durum.

Anlamadığım SIM kartının video izlerken kasma sorunuyla alakası ne.
SIM kart takılırsa GSM operatörü ile cihaz eşleşiyor. Sıfır cihaz statüsünden çıkıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı