Çözüldü Amazon'dan akşam yapılan siparişin sabah gelme ihtimali var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gorkemm.jk

Hectopat
Daha fazla  
Selam, Amazon Prime üzerinden akşam saat 19.00 gibi yapılan siparişin sabah 11-12 gibi gelme olasılığı nedir acaba?

Evde olmama ihtimalim olduğu için tahmini ne kadar sürede gelebilir merak ediyorum. Saat 22:00'ye kadar teslim edilecek yazıyor. Bu konuda bilgili olan biri varsa yardım edebilir mi acaba? Teşekkürler.

Çözüm
Sipariş bugün 22.00'a kadar teslim görünüyor ise gelir işte.

Akşam değil de öğlen saatlerinde sipariş verdiğim oldu ve erken saatlerde elime ulaşmıştı.

Ekspres Teslimat olarak gözüküyor sanırım en hızlı şekilde gönderim bu yönde yapılıyor.
Gelir bugün.
Antalya'da yaşayan arkadaşım da bundan yararlanabiliyor.

İl şartı yok sanırım.
Yani bu işin derin kısmında bence yurtdışına direkt uçuş bulunan şehirlerle alakası var. Çünkü ben DHL veya FedEx ile müşterilerime Express kargo gönderirken buralardan gidiyor. Keza Amazon'unda bu şehirlerde deposu var. Antalya, İstanbul, İzmir vs.. Google'dan gelecek kişilere hitaben, eğer iç anadolu veya doğuda yaşıyorsanız 12 saat içinde teslimat imkansız arkadaşlar. Ama bu gibi şehirlerde yaşıyorsanız (Amazon taşıma kolaylığından dolayı buralarda depo açıyor veya kiralıyor.) evet sabaha karşın siparişiniz gelebilir.

Yani bu işin derin kısmında bence yurt dışına direkt uçuş bulunan şehirlerle alakası var. Çünkü ben DHL veya FedEx ile müşterilerime Express kargo gönderirken buralardan gidiyor. Keza Amazon'unda bu şehirlerde deposu var. Antalya, İstanbul, İzmir vs. Google'dan gelecek kişilere hitaben, eğer İç Anadolu veya doğuda yaşıyorsanız 12 saat içinde teslimat imkansız arkadaşlar. Ama bu gibi şehirlerde yaşıyorsanız (Amazon taşıma kolaylığından dolayı buralarda depo açıyor veya kiralıyor.) Evet sabaha karşın siparişiniz gelebilir.

Ürün sabah saat 9.30 gibi geldi arkadaşlar cidden beklediğimden erken teslim edildi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı