Amazon'dan alınacak klavye için ekstra vergi vermem gerekiyor mu?

Vergi öncesi fiyat diye yazıyor orada zaten 520 civarı bir şey vergi ile birlikte ne olur bilemem depozito yazıyor onun hakkında bilgim yok maalesef vergi ödiyeceksin büyük ihtimalle. Tahmini vergi kısmı 0 TL gözüküyor aslı nedir bilemedim.

Import Fees Deposit yazan yerlerde vergiyi satın alım aşamasında çekiyor. Yani 39.39 Dolar vergi olarak ödeyeceksiniz alabilirsiniz. Sadece Shipping yazanlardan alırsanız sizin için sorun olabilir vergi fiyatını satın alımda almadıkları için.
Eki Görüntüle 934342
Teşekkür ederim.

Resimdede görmüş olduğunuz gibi kargo parası, ithalat ücreti falan hepsi içinde 612₺ tutuyor. Merak ettiğim şey şu, bu para haricinde bir de kapıda ayırca vergi ücreti falan alırlar mı? Yoksa bu klavyenin bana toplam maliyeti 612₺ mi olacak? İlk defa Amazon'dan ürün alacağım. O yüzden Amazon'dan sık sık alışveriş yapan birileri bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Türkiye'de yasiyorsun kanka burada verginin vergisini odiyceksin nefes mi aldın vergi konustunmu vergi bilgisayar mi aldın 1 devlete bir bakana 1 milletvekili ne hadi 1 tanede sana this is Türkiye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı