Amazon'dan alınan GTX960 gümrüğe takılır mı?

Ürün vergisi ve kargosuyla birlikte 663 TL ye denk geliyor. Takılma falan olmaz, vergiyi Amazona veriyorsunuz o da gümrükte verdiğiniz ücreti iletiyor. Msi ın uluslararası garantisi yok, herhangi bir sorun çıkarsa kartı geri göndermen gerekiyo Türkiyede kullanamazsın garantiyi. Elinize 10-15 gün içerisinde ulaşır sipariş verirseniz.

Ben sizin yerinizde olsam yurtdışından aldığım için Evga alırım. Evganın garantisi ulusal.Sıkıntı olursa Türkiyede de garanti kapsamı olur.

Herhangi bir sorun çıkmaz fakat ben Evganın sc acx modelini almanızı tavsiye ederim. Hem uluslararası garanti alırsınız, hem 4gb vram daha geleceğe dönük. Ayrıca bellek hızı msi a göre daha üstün.
2 GB'lik modeli yeterli benim için zaten bütün ayarları açamayacağım için VRam dolmayacaktır. Biraz O.C ile arttırılabilir.

Son düzenleme:
Ekran kartı sonraki çıkacak oyunlara yetecek mi? O yüzden 2 GB modeli yeterlidir bence.
Bundan sonra çıkacak oyunların 2 GB den az kullanacağını sanmam yani %70'i 2GB üstünde ister bence, artık grafikler vs. daha ileriye gidiyor.

Sonra hiç başını yormazsın hangi ekran kartını alsam diye. Bence 4GB al kafan rahat olsun ben valla GTX 980 Ti tercih edeceğim. Hatta 1-2 yıl sonra GTX 980 Tİ SLI yapabilirim.

Bundan sonra çıkacak oyunların 2 GB den az kullanacağını sanmam yani %70'i 2GB üstünde ister bence, artık grafikler vs. daha ileriye gidiyor.
2GB'lik modeli seçmemin sebebi grafikler geliştikçe ekran kartına binen yük artacak o yüzden ayarları çok açamayacağım için yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı