Amazon'dan alınan laptop nasıl iade edilir?

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Amazon üzerinden Game Garaj Slayer laptop almıştım.
Cihazı daha ikinci gün servise gönderdim ve sadece format atarak geri gönderdiler.
Kullanmaktan soğudum ve iade edeceğim.
Amazon'da 28 Mayıs'a kadar iade edilebilir yazıyor ama tam olarak nasıl yapmam gerekiyor kararsız kaldım.

1-) Game Garaj müşteri hizmetlerini arayıp cihazı iade edeceğimi bildirip, sonrasında Yurtiçi Kargo ile ücretsiz gönderim sağlanıyor.

2-) Game Garaj ile hiç iletişime girmeden direkt Amazon üzerinden iade talebi oluşturuluyor, bu kısmı pek bilmiyorum hiç Amazon'dan iade yapmadım.

Hangi seçenek daha kısa sürede para iadesi yapar ve daha az zahmetli olur?

Bu arada cihazı 6 ay taksit ile almıştım sadece ilk taksidini ödedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gönderici Amazon mu yoksa game garaj mı? Gönderen Amazon ise amazona göndereceksin onlar iade sağlayacak. 6 taksitle aldığın için her ay sonu kartından taksit tutarı kesilip anında geri iade edilecek, kısaca harcadığın kredi 6 ay boyunca bloke oldu.

Gönderici Amazon mu yoksa game garaj mı? Gönderen Amazon ise amazona göndereceksin onlar iade sağlayacak. 6 taksitle aldığın için her ay sonu kartından taksit tutarı kesilip anında geri iade edilecek, kısaca harcadığın kredi 6 ay boyunca bloke oldu.
Gönderici Amazon olması lazım sipariş verirken öyle yazıyordu.
Taksit aylık 9,700 civarıydı her ay bu kesilecek mi yani hesabımdan ?
Direkt işlemi iptal etme yolu yok mu ?

Peki iade işleminin onaylanması kaç gün sürer?
Ürünü pazartesi iade koduyla mng ye vericem, Salı günü ggaraja teslim edilir muhtemelen.
Onların kontrol edip iade işlemini başlatması aynı hafta içinde olur mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı