Amazon'dan Alışveriş Yapma - Logitech G930

Allah Allah ya! Almamam için mi çabalıyor bunlar?!
4.png

Ne şimdi bu sonradan eklenen 54,46 dolarlık "Import charges" ? @demigod

Allah Allah ya! Almamam için mi çabalıyor bunlar?!Eki Görüntüle 23262

Ne şimdi bu sonradan eklenen 54,46 dolarlık "Import charges" ? @demigod
Dostum adam bir şeyleri kurcalamış, yoktu daha önce o ücret, zaten o yüzden önerdim sana. Baksana kargoyu yeniden tanımlamış, ücreti hafiften değişmiş ve yine bu zıkkım çıktı karşımıza. İlk yolladığın resimlerden birinde bakarsan 120 dolardı ödeyeceğin miktar. Sorsana onu kaldırabilme imkanı var mıymış? Ben burda ödemek istiyorum gümrük zımbırtısını de.

Özel mesaj da atamıyorum ki sana, "Is it possible for you to remove import charges, because that wasnt there a couple of days ago. Its basically 50% of the product, and i should pay not more than 20%. I want to pay it in my country if it is possible. Thanks."
Bunu at, cevabı da bana göster. Ona göre ürünü ya alırsın ya da almazsın.

Dostum adam bir şeyleri kurcalamış, yoktu daha önce o ücret, zaten o yüzden önerdim sana. Baksana kargoyu yeniden tanımlamış, ücreti hafiften değişmiş ve yine bu zıkkım çıktı karşımıza. İlk yolladığın resimlerden birinde bakarsan 120 dolardı ödeyeceğin miktar. Sorsana onu kaldırabilme imkanı var mıymış? Ben burda ödemek istiyorum gümrük zımbırtısını de.

Özel mesaj da atamıyorum ki sana, "Is it possible for you to remove import charges, because that wasnt there a couple of days ago. Its basically 50% of the product, and i should pay not more than 20%. I want to pay it in my country if it is possible. Thanks."
Bunu at, cevabı da bana göster. Ona göre ürünü ya alırsın ya da almazsın.
Kardeşim gerçekten sana minnettarım. Çok ilgilendin. Hemen atıyorum dediğin mesajı. Düzenleme: Mesajı yolladım. Yarına kadar cevap gelir umarım.

Son düzenleme:
Gelen cevap:
Hello,

I'm sorry but we cannot declare an item differently or change the price on an invoice. The price quoted is an estimated customs charge in your region and we cannot in any way control those charges.

- buysuperdeal
Tavsiye ettiğiniz başka bir ilan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G930 Wireless Gaming Headset with 7 1 Surround Sound 097855067029 | eBay
Böyle bir ilan buldum. Test edip onaylamışlar. USPS kullanıyorlar. Satıcıda oldukça güvenilir duruyor. 29,111 olumlu geri dönüş almış. "Repacked in non-retail package" bu cümlede ne demek istemişler? Tam olarak anlayamadım da?
Düzenleme: N Logitech Wireless Gaming Headset G930 with 7 1 Surround 097855067029 | eBay
Bir de böyle bir ilan buldum. Aynı satıcı. Aradaki farklar nedir?
Açıkçası ben ilan öneremem. Çünkü doğabilecek sıkıntılardan sorumlu olmak var. Sadece yol göstermeye çalıştım.
O ilanlar da daha ucuz, "orijinal paketinden çıkarılıp başka pakete konmuş". Neden diye sormakta fayda var, büyük ihtimal mağazada deneme ürünü olarak durdu falan filan. Üzerinde çizik vardır geri dönmüştür vs vs... Herhangi bir açıklama yapılmamış ama çalıştığı ve 60 gün garantisi olduğu söyleniyor. Seçim senin.

Açıkçası ben ilan öneremem. Çünkü doğabilecek sıkıntılardan sorumlu olmak var. Sadece yol göstermeye çalıştım.
O ilanlar da daha ucuz, "orijinal paketinden çıkarılıp başka pakete konmuş". Neden diye sormakta fayda var, büyük ihtimal mağazada deneme ürünü olarak durdu falan filan. Üzerinde çizik vardır geri dönmüştür vs vs... Herhangi bir açıklama yapılmamış ama çalıştığı ve 60 gün garantisi olduğu söyleniyor. Seçim senin.
Satıcı ile iletişime geçtim. Ürün kullanılmamış ama orjinal kutusunda değilmiş. Ama almıyacağım ya. Kutu benim için önemli. Noel'i beklemekten başka çare kalmadı :/

Aldınız mı veya fazla ücret ödediniz mi bende alacağım ve üründen memnun musunuz ?

Arkadaşlar aşağıda 54$ diyor. Eğer gümrükte takılırsa ben 54$ fazla ödemek zorunda mı kalacağım ?

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldınız mı veya fazla ücret ödediniz mi bende alacağım ve üründen memnun musunuz ?

Arkadaşlar aşağıda 54$ diyor. Eğer gümrükte takılırsa ben 54$ fazla ödemek zorunda mı kalacağım ?

Eki Görüntüle 25294
Hayır almadım. Daha doğrusu ALAMADIM! Noel'i bekliyorum. Birde o 54 dolar tamamen saçmalık. O ücreti isteyen ilanlardan uzak durun.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı