Amazon'dan alışveriş yapmak

SczWhen

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Ben Amazon'dan alışveriş yapmak istiyorum ve merak ettiğim konular var mesela bir ürünün fiyatı 500TL olsun benim kartımdan 500TL çekilecek ve ondan sonra para çekilmeyecek mi? Yani gümrük vergisi falan bu ücretin içine dahil mi? Nelere dikkat etmem gerek?

Ne yazıyorsa o çekilir. Amazon artık ülkemizde de var. Kocaeli, İstanbul ve bir başka şehirde olmak üzere 3 tane depoları var. Hatta az önce ulaştı ürünlerim elime hiç bir problem yok. Güvenlidir. Tabi ki satıcısı Amazon.com olanlar için konuşuyorum.

Ben Amazon'dan alışveriş yapmak istiyorum ve merak ettiğim konular var mesela bir ürünün fiyatı 500TL olsun benim kartımdan 500TL çekilecek ve ondan sonra para çekilmeyecek mi? Yani gümrük vergisi falan bu ücretin içine dahil mi? Nelere dikkat etmem gerek?
Amazon.tr'den alıyorsanız yazdığı kadar çekilir. Öbür ülkelerdekinden alınca ne olur bilmiyorum.

Ne yazıyorsa o çekilir. Amazon artık ülkemizde de var. Kocaeli, İstanbul ve bir başka şehirde olmak üzere 3 tane depoları var. Hatta az önce ulaştı ürünlerim elime hiç bir problem yok. Güvenlidir. Tabi ki satıcısı Amazon.com olanlar için konuşuyorum.
Yani yapmam gereken satıcı olarak amazonu seçmek mi?

Yani yapmam gereken satıcı olarak amazonu seçmek mi?

Ürünün sayfasına girdiğinizde sağdaki sütunda satıcı yazıyor. Ürün Amazon'da mevcutsa zaten direk Amazon'dan alırsınız, eğer ürün yoksa satıcı ismi yazar.

1.jpg

Örneğin burada fiyat her şey dahil 558,44 TL. Gönderici ve Satıcı Amazon.com.tr.
Fakat en altta gördüğünüz gibi 10 farklı satıcı daha var. Buraya tıklayarak diğer satıcıları da görebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı