Amazondan GE62 AP Almak

sametcicekkk

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar sizide çok yoruyorum ama çok baktım ama MSİ'ın yeni laptopu GE62 Apache Pro 2QF modelini Türkiyede satışını bulamadım. Bi alt ürünü olan GE62 Apache 2QE var ama GTX970M beni Apache Pro almaya itiyo. İncelemelerini yapan siteler var pc deposunda makale olarak yayınlanmış orayıda aradım Haziranda yeni ürünler gelicek garanti veremem ama gelme ihtimali var dedi. Bende Amazondan almayı düşünüyorum.

Amazon.com: Custom MSI GE62 Apache Pro-055-16GB-512GB 15.6" Gaming Notebook Computer / Upgraded 16GB RAM, 512GB m.2 SSD / Intel i7-4720HQ / Nvidia GeForce GTX 970M (3.0 GB): Computers & Accessories

Burda farklı seçeneklerde satışa sunuluyo. 1499 dolar olan 12GB'lı yada 1568 dolarlık 16GB'lı modelini alıcam.
Tek sorun Türkiyeye gönderiyolar mı.
Türkiyeye gelince MSİ Türkiye garantisi 2 yıl geçerli olacak mı?
Bide üründe arıza çıktığında muhattap alacağım bi Türk olmuycak sanırım bu bi sorun yaşatırmı?
Bilgisayar Windows kurulumu geliyor ben göremedim?
Gümrükten geçerken vergi felan vermem gerekirmi vereceksem ne kadar olur tahmini?
Ve kafamı epey kurcalayan klavye. Steelseries klavyesi ingilizce gelicek servise verip bunu Türkçe yapabilirmiyim. Yapabilirsem ne kadar bi ücret talep ederler?

Son düzenleme:
Yalnizca bildiklerimi cevaplayabilecegim.

Gorunuse gore Turkiye'ye geliyor.
Denedim ama vergi ucretini gormeyi basaramadim. Ancak 159 dolar kargo ucreti var en azindan kendi hesabimdan baktigim kadariyla. Ve 75 Euro (veya ona yakin bir sinir) sinirini astigin icin evet, vergi odeyeceksin.

Yalnizca bildiklerimi cevaplayabilecegim.

Gorunuse gore Turkiye'ye geliyor.
Denedim ama vergi ucretini gormeyi basaramadim. Ancak 159 dolar kargo ucreti var en azindan kendi hesabimdan baktigim kadariyla. Ve 75 Euro (veya ona yakin bir sinir) sinirini astigin icin evet, vergi odeyeceksin.

Hediye ile yolla gibi bi seçenecek varmış sanırım ozaman vergi çıkmıyomuş. Bu arada bahsettiğiniz kargo ücreti hızlı kargo ücretimi

Hediye ile yolla gibi bir seçenek varmış sanırım o zaman vergi çıkmıyormuş. Bu arada bahsettiğiniz kargo ücreti hızlı kargo ücreti mi?

Siparisin sonuna kadar geldim, yalnizca Standard Shipping var ve yine $159 gozukuyor.

Duzenleme: Ayni zamanda 10-30 Haziran arasi yaziyordu, yani uzun biraz.. Dedigim gibi bunlar hep benim gorduklerim. Eger ki kontrol etmek isterseniz (cunku belki sonuclar farkli cikar, bilemiyorum) kendiniz de deneyebilirsiniz hesabiniz varsa.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı