Retrover77 Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 181 Çözümler 1 6 Ekim 2025 #1 Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Ben Amazon'dan 100TL'lik bir promosyon kuponu kullanarak bir sipariş verdim. Yarın gelecek. Siparişi aldıktan sonra iade edersem kupon da hesabıma iade edilir mi yoksa kupon yanıyor mu?
Sorum başlıktaki gibi arkadaşlar. Ben Amazon'dan 100TL'lik bir promosyon kuponu kullanarak bir sipariş verdim. Yarın gelecek. Siparişi aldıktan sonra iade edersem kupon da hesabıma iade edilir mi yoksa kupon yanıyor mu?
Çözüm roxy1881 6 Ekim 2025 Hayır geri iade edilmiyor. Tek seferlik kullanım için geçerli. Promosyon Kodlarını Kullanma - Amazon Müşteri Hizmetleri Promosyon kodları sipariş verilirken kullanılabilir. www.amazon.com.tr
Hayır geri iade edilmiyor. Tek seferlik kullanım için geçerli. Promosyon Kodlarını Kullanma - Amazon Müşteri Hizmetleri Promosyon kodları sipariş verilirken kullanılabilir. www.amazon.com.tr
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 7.786 Makaleler 1 Çözümler 106 Yer İstanbul 6 Ekim 2025 #2 Hayır geri iade edilmiyor. Tek seferlik kullanım için geçerli. Promosyon Kodlarını Kullanma - Amazon Müşteri Hizmetleri Promosyon kodları sipariş verilirken kullanılabilir. www.amazon.com.tr Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır geri iade edilmiyor. Tek seferlik kullanım için geçerli. Promosyon Kodlarını Kullanma - Amazon Müşteri Hizmetleri Promosyon kodları sipariş verilirken kullanılabilir. www.amazon.com.tr
KS KS Retrover77 Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 181 Çözümler 1 6 Ekim 2025 #3 roxy1881 dedi: Hayır geri iade edilmiyor. Tek seferlik kullanım için geçerli. Promosyon Kodlarını Kullanma - Amazon Müşteri Hizmetleri Promosyon kodları sipariş verilirken kullanılabilir. www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
roxy1881 dedi: Hayır geri iade edilmiyor. Tek seferlik kullanım için geçerli. Promosyon Kodlarını Kullanma - Amazon Müşteri Hizmetleri Promosyon kodları sipariş verilirken kullanılabilir. www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler.