Amazon'dan İPhone 7 Alınır Mı?

DonanimciBey5837

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Şu an mobilim imla hatam varsa affola. Arkadaşlar dolar şu an ne kadar düşüşte de olsa pahalı ve iPhone 7 fiyatları uçuk. Amazonda gezinirken bu telefona rastladım. Sizce alınır mı? Bana ulaşır mı? Sıfır mıdır? Bu sorular kafamı karıştırıyor. Cevaplarsanız sevinirim.
1490435638472.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Euro yaklaşık 4 tl 6,8.4=27,8 yani 2700- 2800 e geliyor fiyatı sanırım bu da sıfır parasına neredeyse denk ama hala kararsızsan amozon destek varsa onunla bir görüş sıfır harici mal satılıyor mu öğren.
Benim şahsi düşüncen Iphone alma o kadar parayla ssd olan oyun bilgisayarı toplarsın yani o paraya android alabilirsin.

Alamazsın. Eğer illa da alırsan telefonuna Türk yetkililer tarafından el konma durumu var. Kaldıki alsan bile gümrük vergisi vs. derken Türkiye fiyatlarına denk gelecek.

Hazır konusu açılmış ben sorayım. Gümrükten geçmesi için ne yapılabilir ?
Hiçbirşey. Çünkü yurtdışından telefon getirmek yasak. Yani kaçak olmadığı sürece yabancı ülkelerden Türkiye'ye telefon getiremezsin. Ha şöyle yaparsın: Gidersin Amerika'ya oradan alırsın telefonunu sonra uçakla dönerken getirebilirsin. Ona karışmıyorlar.

Aslında yasak değil. Gümrük verisini ödersen yasak değil. Nedeni ise Amazon.de'den aldığın için, anlaşabilirsin. Tabi bu uzun bir süreç. Hiç uğraşma, ülkemizden almaya çalış.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı