Amazondan LG G4 almak

Erşan Kuneri

Kilopat
Daha fazla  
İyi forumlar beyler. Amerika'da abim yaşıyor ve 1 hafta sonra Türkiye'ye gelecek. Yanında telefon getirecek fakat telefonlar arasında çelişkide kaldık. Seçtiğimiz telefon Lg G4. Tek istediğimiz Türkiye'de sim kartı sorunu çıkartmaması. İMEİ halledilecek o sorun değil fakat Amazon'da Factory unlocked veya unlocked gibi terimler var. Türkiye'de sorun çıkartmadan ( Sim açısından ) çalışacak bir telefon lazım bize. Ben araştırdım ve 3 tane telefon arasında kaldım. 2 tanesi Amazon'da 1 tanesi Ebay'de eğer çalışırsa 299 $ olanı almak istiyoruz bi yardımcı olur musunuz hangileri çalışır acaba şimdiden teşekkürler.

1.JPG

Amazon.com: LG G4 Unlocked Smartphone with 32GB Internal Memory, 16 MP Camera and 5.5-Inch IPS Quantum Display (Black Leather): Cell Phones & Accessories

3.JPG

http://www.amazon.com/LG-H815-5-5-I...ue&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A1X1MHP5WDEDY7

2.JPG

NEW LG G4 H815 32GB 5.5-Inch 4G LTE FACTORY UNLOCKED (Choose Your Color!)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı