Amazon'dan sipariş verilen ürünü AGT kargo getirmedi

akınemre

Decapat
Daha fazla  
Amazon bugün siparişimi teslim edeceğini söyledi ancak görseldeki gibi teslim edilemedi yazıyor nedeni ne olabilir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-09-30 210642.png
    Ekran görüntüsü 2023-09-30 210642.png
    23,4 KB · Görüntüleme: 97
Muhtemelen dağıtım sırasında yaşanan yoğunluk sebebiyle adresinize ulaşım sağlanamadı veya çalışma saatleri hafta sonu kısıtlı olduğu için bu sebepten dolayı adresinize zaman kalmadı. İş günü içerisinde tekrardan dağıtıma çıkarılır.

Şikayetvar.com'a şikayet oluşturduğum zaman kurye anında kapımda bitip beni azarlamıştı. Söz konusu AGT Kurye olunca siparişinizi almak için mücadele etmek zorundasınız. Deneyebilirsiniz.

O teslimat denendi fiyaskosunu bana da yaptılar bu arada, muhtemelen kağıt üzerinde aynı gün teslim etmeye çalıştıklarını damgalamak için yapıyorlar. Eve gelen giden yoktu.

Agt teslim ederse şükredin. İsimleri aynı gün teslim ama aynı asır teslim olarak düzenlenmeli.

Şikayetvar.com'a şikayet oluşturduğum zaman kurye anında kapımda bitip beni azarlamıştı. Söz konusu AGT Kurye olunca siparişinizi almak için mücadele etmek zorundasınız. Deneyebilirsiniz.

O teslimat denendi fiyaskosunu bana da yaptılar bu arada, muhtemelen kağıt üzerinde aynı gün teslim etmeye çalıştıklarını damgalamak için yapıyorlar. Eve gelen giden yoktu.

Hocam bu dolandırıcılık resmen teslim edildikten sonra kuryeyi şikayet edeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı