Amazondan Sistem Toplamak

Sizce Hangi Ekran Kartı?

  • GTX 1070 SEA HAWK X

    Oy: 18 52,9%
  • GTX 1070 Gaming X

    Oy: 16 47,1%

  • Oy verenlerin toplamı
    34

GamerGirll

Kilopat
Katılım
19 Ağustos 2016
Mesajlar
55
Arkadaşlar, Amazondan sipariş vermeden önce size bir sormak istedim. Sizce bir değişiklik yapmama gerek var mı? 2 adet Ekran Kartını kararsız kaldığım için koydum. Sizce hangisini seçmeliyim?
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    43,7 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ankette sorduğun ekran kartı olayı için konuşacağım. Eğer ekran kartına OC yaparak yükleneceksen Sea Hawk almanı tavsiye ederim. Sıvı soğutmalı bir kart çünkü... Diğer türlü Sea Hawk yerine Gaming X al.
 
GTX 1070 SEA HAWK X -MSI bu ekran kartını sıvı soğutma ile satılıyor.Kartların ikiside aynı mimaride fiyat farkının tek nedeni sıvı soğutması. Parana göre ikisindede pişman olmazsın. Yanlız bir sorum var daha önce amazondan alışveriş yaptın mı ?
 
Ben ankette sorduğun ekran kartı olayı için konuşacağım. Eğer ekran kartına OC yaparak yükleneceksen Sea Hawk almanı tavsiye ederim. Sıvı soğutmalı bir kart çünkü... Diğer türlü Sea Hawk yerine Gaming X al.
O.C. yapmayacağım fakat ilerde yapabilirim. 7/24 kullanıcağımdan.Zaten 144HZ 1Ms monitör ile kullanacağım.

GTX 1070 SEA HAWK X -MSI bu ekran kartını sıvı soğutma ile satılıyor.Kartların ikiside aynı mimaride fiyat farkının tek nedeni sıvı soğutması. Parana göre ikisindede pişman olmazsın. Yanlız bir sorum var daha önce amazondan alışveriş yaptın mı ?
Performans farkı yok mu? Daha önce alışveriş yapmadım.
 
Amazondan yıllık 5 parça sınırı var sanırım. Anakart ve güç kaynağı alacaksanız güvenlik politikasını aşmış oluyorsunuz ve bildiğim kadarıyla 5 parça ve üzeri işlemde hiçbir şekilde iade ve geri gönderim alamıyorsunuz parça elinize ulaşmazsa da destek talep edemiyorsunuz (bundan emin değilim ancak birkaç yerde baktım ve sitelerde 6 parça dvd alıp 1 yılda gelmesi gibi olaylarla çok karşılaştım birkaç kişide benim yazdığım şeyleri yazmış ancak birazda şans işiymiş).
Edit1: 2015 eylül ayından itibaren bu alışveriş sınırı kalkmış.
 
Şimdi kasa olarak Coller Master Master Box 5 diye yeni kasa çıkmış.Amazon'dan Türkiye'ye gönderimi var.Bu kasa büyük diye göçmeler meydana gelir mi yolda?
 
O kasa Türkiye'de 300 TL civarında satılıyor. Amazon'dan bütün sistem almanızı önermem. Zaten KDV eklenince arada pek fark kalmıyor ancak ekran kartlarında %30 kadar fark olabiliyor. Ekran kartı almak mantıklı.
 
Gtx1070 siparişimi 3 gün önce verdim. Ekim 10 gibi gelecek sanırım. Anlatayım kısaca;

Ekran kartı gümrük kargo desen dahi ucuza geliyor. Msı gtx 1070 8g aldım. 200-250 tl gibi bir ucuzluk söz konusu.

Evga b1 600w 80+ aldım 49 dolara. Burada en ucuzu 300 Tl.

2 adet ram aldım buradan 80-90 Tl ucuza geliyor.

Yani işlemci aynı fiyata tekabül ediyor. Anakart gelmiyor nedeni hassas parçaların kırılma olasılığı. Kasa geçmiyor diye biliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı