Amazon'dan XPG Battlecruiser almayın

• Konuyu başlatan 73083
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.134
Bu kasanın biraz zamanlar cazibesi vardı ama artık seçenekler çoğalınca kalmadı.
Bence hala var. Lian Li kasalarını saymazsak şu an çoğu cam kasadan daha iyi. 4000X ve 465X gibi seçenekleri Battlecruiser ezer geçer.

Desteğe yazın, bu durumu bir ampul aldığımda yaşadım Amazon'da, ampulün 2.5 katı para ödemesi yaptılar telafi etmek için. Taksitle alınca paraya konmazlar Dünya'nın en zengin insanının şirketinin ve Dünya'nın en büyük alışveriş sitelerinden birinin 900 TL ile kurtulacağını, 900 TL için böyle bir risk alacağını hiç sanmıyorum.

Defalarca tartıştım, yapabileceğimiz bir şey yok, dilerseniz iptal edebilirsiniz diyorlar.

1 kere telefonla görüştüm üst birimlere ileteceğini, ürünün sistemsel bir sorunu olabileceğini, stoğa girmediği halde stokta gözükerek satılmasının normal olmadığını söyledi.

Gören olursa stokta diye boşuna heves etmesin 😅

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20210322-215323_Amazon Shopping.jpg
    SmartSelect_20210322-215323_Amazon Shopping.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 45
Aynı durum benim de başıma geldi, yüksek ihtimal üretici firma bir tedarik süresi veriyor ve buna uymuyor yoksa Amazon'un böyle küçük hesaplar yapacağını sanmıyorum.
+ Benim siparişim iptal olunca güzel bir hediye çeki verdiler alt limiti olmadan.
Taksit ile almıştım 3 4 gün icindede yeniden ödeme hesabıma yattı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı