Amazon’dan yurtdışından Guitar Hero gitarı alınır mı?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, hem koleksiyonluk olsun diye hem de bilgisayarda oynamak için (Fortnite Festival’de) Guitar Hero gitarı almak istiyorum ancak satan pek güvenilir yer yok. Amazon’dan alınır mı? Tam olarak hangisini almam lazım? PS3 mü falan bilmiyorum. Normal fiyatı 89 dolar, delivery ücretiyle 110 dolar oluyor sanırım. Alırsam hayatımda ilk defa yurtdışından bir şey almış olacağım, dolayısıyla biraz tedirginim. Bir sıkıntı yaşar mıyım?

Koleksiyon icin sahibinden de dolasican surekli, oyun oynarim diyorsan Trendyol'da filan satilan blututlu 6fret gitar calisiyor PC de, ios olan. Bu PS gitarlari icin ayri dongle da gerekiyor sanki, oyle hatirliyorum.

Koleksiyon icin sahibinden de dolasican surekli, oyun oynarim diyorsan Trendyol'da filan satilan blututlu 6fret gitar calisiyor PC de, ios olan. Bu PS gitarlari icin ayri dongle da gerekiyor sanki, oyle hatirliyorum.
Yani hem koleksiyon amaçlı hem de oyun da oynayacağım. O Trendyol’da satılan dediğinizin linkini atar mısınız? Ya da tam adını söyler misiniz ?

Yani hem koleksiyon amaçlı hem de oyun da oynayacağım. O Trendyol'da satılan dediğinizin linkini atar mısınız? Ya da tam adını söyler misiniz?

Bitmis, ama ürün aciklamasi bu 'Guitar Hero Live Gitar (iphone/ipad/apple TV Uyumlu)'. İcinde blutut var zaten adaptore filan gerek yok, PC icin de internetten ufak bir program indiriyorsun, sonra baglanip clone Hero oynayabiliyorsun.

Bitmis, ama ürün aciklamasi bu 'Guitar Hero Live Gitar (iphone/ipad/apple TV Uyumlu)'. İcinde blutut var zaten adaptore filan gerek yok, PC icin de internetten ufak bir program indiriyorsun, sonra baglanip clone Hero oynayabiliyorsun.
O gitar güzel de, 3 tuşu olması kötü hocam.

O gitar güzel de, 3 tuşu olması kötü hocam.

3 degil 6. 6 fret bu, 3 yukari 3 asagi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5'e gore biraz daha zor, zorluga gore 2 tus kapatip basman gerekiyor bazen.

3 degil 6. 6 fret bu, 3 yukari 3 asagi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5'e gore biraz daha zor, zorluga gore 2 tus kapatip basman gerekiyor bazen.

Alınır mı sizce hocam? Fortnite Müzik Festivali’nde oynayacağım. 5 tuşlu.

alınır mı sizce? hocam? Fortnite Müzik Festivali'nde oynayacağım. 5 tuşlu.

O nedir bilgim yok. 2 tane almistim kardesimle clone Hero oynadik, clone Hero da guitar Hero'nun kacak hali gibi dusun, PC de calisiyor, internetten sarkilari indirip atiyorsun, caliyorsun.
Gecen sene 350 TL'ye almisim tanesini. Kesinlikle degmisti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı