AMD 14.9.1 Beta sürücüsü sorunlu mu?

• Konuyu başlatan 9544
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.627
Zaten şimdi onu deniyorum 14.9 tam sürüm. :)
Görev yöneticisinden iptal ettim tekrar denedim ve sorun hala ve hala aynı takılıyor kalıyor orada.

Bundan gayrı Nvidia ve İntel fanboy listesine beni de kazıyın.
Ben bu karta para veriyorsam ve AMD benim kartıma bu sürücüyü çıkarıyorsa ve ben o sürücüyü kuramıyorsam benden AMD sempatisi beklenmesin yani.

Akif oldu.
Yükleme yaparken Özel seçeneği ile yüklüyordum (gamin evoled yazılımını kurmamak için) şimdi hızlı dedim ve oldu.

Şuan bir TRT FM sipikeri şivesinde, Gavur Dağı küfürleri ile AMD'ye sövüyorum. Sövmek iyi değildir siz sövmeyin ne yaparsın işte TR serverda lol oynayan adam sövmeyi söküyor.
Ulan sürücüden geçtim bir setup yapamıyorsun ya.

3.PNG

"Sadece AMD'nin sürücüleri sorun çıkartır NVIDIA'nın sürücülerinde sorun yoktur, mükemmeldir" miti hala yaşıyor. NVIDIA kart yakan driver çıkardı. Hem de en az iki kere. İster AMD, ister Intel ister NVIDIA olsun siyasi parti tutar gibi firma tutmanın mantığını anlayamıyorum. Bu şirketlerin ne kadarlık hissesine sahipsiniz de ölümüne savunuyorsunuz?

AMD sürücüleri süper mi? Hayır. Çözümü çok basit sorunları bile halletmedikleri oluyor adamların. Örneğin bazı sistemlerde yeni driverlarla renk sıcaklığı ayarları yok oluyor, f.lux gibi renklerin içine eden ve kaldırıldıktan sonra bile sorun çıkartan programlara mahkum ediyorlar. Ben şu an o sorunla uğraşıyorum, gözlerimdeki rahatsızlık yüzünden ikide bir renk ayarlarını değiştirmek zorundayım çünkü. Benim için herşeyden önemli bu sorun. Onun dışında Warface 14.7'de grafik bozulmaları görüyordum 14.9'da o sorun yok.

NVIDIA da kullandım AMD de her ikisinde de tuhaf tuhaf driver sorunlarıyla karşılaştım. (Sadece driver olsa neyse aldığım PCLerde daha neler yaşadım) Hiçbirinin fanboyluğunu yapmaya değmez. AMD driverları çok verimsiz diyenler eski kartlara ayrı GCN'e ayrı sürücü çıkarmaya başladıklarında görsünler. Bu da benim iddiamdır, gerçekleşmezse bu mesajı gösterip benle dalga geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı