AMD 23.9.3 sürücüsü sorunlu mu?

Aynı sorun bende de mevcut... Yaklaşık 2 gün önce yaptım bu güncellemeyi ve oyun oynarken, tarayıcıda dolaşırken 10-15 saniyelik donmalar oluyor artı olarak kısa bir bip sesi çıkartıyor. Yaşadığım bu sorun tam olarak driver güncellemesi ile mi alakalı yoksa tamamen farklı bir durum mu? Arkadan video sesleri vs. geliyor fakat donma anında kasamın ışıkları da donuyor bilgisayar kendine geldiği zaman ışıklar renk değiştirmeye devam ediyor.

Ekran kartım; RX 6750XT.
İşlemcim; Ryzen 9 5900X 12Core.
Anakart; ASUS TUF Gaming X570-PRO Wi-Fi II.
Evet hocam şu linkten Windows sürümünüzü seçip 23.9.1 olan driveri direk kurun, hiçbir şeyi kaldırmanıza gerek yok. 6700 sistemim ile yaşıyordum, bu sürüme geçince çözüldü tamamen

Evet hocam şu linkten Windows sürümünüzü seçip 23.9.1 olan driveri direk kurun, hiçbir şeyi kaldırmanıza gerek yok. 6700 sistemim ile yaşıyordum, bu sürüme geçince çözüldü tamamen.

Evet dediğiniz çözüm işe yaradı. Yaklaşık 10 saattir 23.9.1 sürümünde kullanıyorum ve her şey düzeldi. Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. :)

Hocam şuan ben de yaşıyorum. 23.9.1 de sorun yoktu 3-4 gün önce 23.9.2'ye geçince başladı. Bugün düzenlemiştir diye 23.9.3 de kurdum, daha sıklaşmaya başladı sorun. Nasıl ge dönerim eski sürücüye, ve kesinlikle çözülür mü?
DDU ile mevcut sürücüyü silin, internette kolaylıkla bulabilirsiniz eski sürüm sürücüyü arayınca.

Bende aynı durumu yaşadım. 27 Eylül'de 23.9.3 sürücüsünü kurdum. Oyun oynarken Alt Tab'a geçtiğimde ekran gidip gidip geliyordu. Tam gitmiyordu ama sanki kablo temassızlığı gibi :D bu forumdan bazı arkadaşların tavsiyesiyle bugün 23.9.1 sürücüsüne geri döndüm ve sorunum düzeldi. Technopat'a ve üye arkadaşlara insanlığa olan yarardan ötürü teşekkür ederim.

Google da sürekli donmalar yaşanıyor bilgisayarın herhangi bir uygulamasında bazen donuyor oyun çöküyor bidaha amd ekran kartı almayı düşünmüyorum çünkü yazılım berbat ki bugün 9 ekim adamlar hala güncelleme yapmadı bu sorunları sadece biz mi yaşıyoruz başkası yaşamıyor mu anlamadım sabah tekrardan eski sürüme geçeceğim önerdiğiniz bir sürüm varmı sizin de ?

Beta olarak paylaşılan bir sürücü var. 23.20.11.07 numaralı bunu kurunca benim tarayıcı sorunları falan çözüldü donanım hızlandırma falan da açık sorun yok. Boşuna 23.9.1 kurmayın onun da oyun performansı falan kötü. Yani en azından yaptığım testlere dayanarak söylüyorum. En başta ki yazdığım sürücü 23.9.3 sürümünün bir üst versiyonu bu arada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı