AMD 19.12.3 Güncellemesi hatasız mı?

RX 5700 XT varsayılan ayarlarla PES 2020 oynarken sürücü çöktü :D Bir daha AMD ekran kartı alırsam 2 olsun. Allah belalarını versin ne diyeyim. Kaç sürümdür düzeltemediler. Keşke RTX 2060 Super alsaydım. Performanstan feragat ederdim ama hiç bari sorun yaşamazdım.
 
Zero RPM ve curve fan ayarı birlikte çalışmıyor, Radeon ayarlarını 2.monitörüme taşıdığımda uygulama donup kapanıyor(muhtemelen ikinci monitörün onboard karta takılı olmasından kaynaklı). Döndüm eski sürüme.

Zaten ölçümlediğim kadarıyla herhangi bir performans farkı yok.
 
Benim tek problemim yeni driverdaki (19.12.2) OC sonrası GPU'nun aşırı ısınması idi. (Tüm parametreler sabitken %6'lık bir GPU core OC sonrasında stres testlerinde 75 dereceyi geçmeyen kart 85 derecenin üstüne çıkıp reset atıyordu)

Bu akşam deneyeceğim bakalım. 19.12.3'ü.
 
AMD'nin 19.12.1 driver güncellemesi sonrası oyun testi sırasında Mavi Ekran sorunları ile karşılaştık daha sonrasında çıkan 19.12.2 sürümüne geçiş yaparak Mavi Ekran hatalarından kurtulduk.
Önemli NOT: 19.12.2 Radeon sürümünü kullanacaksanız Windows sürümünüzün 1909'a yükseltilmiş olduğuna dikkat edin.

19.12.3 sürümünde de mutlaka optimizasyon ve giderilen hatalar vardır. En güncel sürücüyü kurmak eğer beta değilse çok önemlidir.

19.12.1 kullanıyorum ve hiç mavi ekran hatası görmedim. 1909 sürümünü kullanıyorum ama 19.12.2 kurduktan sonra sitemim tuhaflaştı. Oyunlardan atıyor ya da hiç açmıyor. Değişik sesler gelmeye başladı birde ekran kartından.
 
@Shadow Ryzen Nvidia RTX serisini on tane sürücü sonrasında düzeltmişti. Ama halen hatalar yaşanıyor.

AMD sürücü tarafında hep Nvidia gerisindeydi. Ama Nvidia elindeki düzeni, son zamanlarda çok bozdu. Nvidia forum her sürücü güncellemesinden sonra, oluşan hataları bildiren kullanıcılar ile dolup taşıyor. Yani sürücü tarafında iki firma da, kötü durumdalar. Bu sorunlar yeni özellik getirdiklerinde, daha fazla artıyor.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı