Konuyu gördüm dahil olmak istedim. Sürücü FPS bakımından aşırı stabil çalıştı kartımda. 6600 XT kullanıyorum ancak fark ettiğim bir sorun var, daha doğrusu fark etmek zorunda kalıyorum. Oyunlarda AFMF 2 gibi teknolojiler biliyorsunuz alt+Shift+g gibi kısayollarla ya da alt+r tuşuna basarak AMD menüsünden açılıyor ancak AMD'nin yeni yayınladığı bu sürümde driverla alakalı hiçbir menüye erişemiyorum. Daha net açıklamak gerekirse sağ alttan arka planda çalışan sürücünün üzerine sağ tıkladığımda hiçbir seçenek çıkmıyor, oyunlarda alt+r basıyorum mouse beliriyor ancak menü vesaire açılmıyor, alt+Shift+g gibi teknolojileri aktif eden kısayollar keza hiçbir şekilde aktif değil. Aktiflikten ziyade driver çöküyor gibi bir şey diyebiliriz sanırım. Oyunlarda FPS anlamında gram düşüş yaşamadım dediğim gibi her şey daha stabil çalıştı ama bu tarz aşırı rahatsız edici bir sorunla karşılaştım ve bu random oluyor. Yani bilgisayarı yeniden başlatsam dahi açıldığında driver bir 10 dakika çalışıp sonra bahsettiğim sorunu yaşatmaya başlayabiliyor. Bu arada Driver'ı kurarken AMD ile alakalı tüm sürücüleri ve sürücülerin bırakabilecekleri izleri DDU ile temizledim ve sıfır kurulum yaptım. İlk 1 hafta problem olmadı, sonrasında patladı yine. İlla yaşayan olmuştur ama AMD biraz şans işi. Bende olan sorun aynı kartı kullanan başka birisinde olmayabiliyor. Deneyimlediğim için uzun uzun yazmak istedim, çözümünü bilen olduğunu sanmıyorum yani en fazla kaldırıp tekrar kurabilirim sanırım. Yine de geçmeyi düşünenlerin aklında bulunsun.