AMD 3000 serisi ne zaman çıkacak?

Ürün testlerine baktım ama ortalama bir kullanıcı için (oc ve internetten yayın yapılmayacak) R5 2600 920TL TL ye alınmalı(2 oyun da hediyeli) mı yoksa 3600 e 1400 TL civarı verilir mi?
Anakart MSİ gaming plus, corsair 8*2 DDR 3000 MHZ, Ekran kartım Saphire 8 GB RX 580

Gidip Far Cry ve Wolfenstein gibi Intel optimizasyonu çok iyi olan oyunlara değil ortalama oyunlara bakın. BF5, PUBG, GTA5'e bakabilirsiniz. 3600'ün önde olduğunu göreceksiniz.
Soldaki 3600- sağdaki 9600K. Önde değil yani
413661

5 FPS için 500 TL değer mi ? Düşünmek gerekiyor tek 500 TL yetmiyor bile fan+anakart masrafı var.
Bazı oyunlarda 20-30 FPS'e kadar çıkıyor fark. Benim gibi elinde şu an sistemi, soğutucusu olan birisi için Intel tercih edilebilir. 3600 yine ucuz da 3600X'in hiçbir espirisi yok, çok saçma bir işlemci olmuş. 3600'ün neredeyse aynısı.

Intel oyunlarda hala önde, soğutucu ve 3600'ü saymazsak fiyat farkı da çok az. Bu durumda yine Intel piyasanın hakimi olmaya devam edecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı oyunlarda 20-30 FPS'e kadar çıkıyor fark. Benim gibi elinde şu an sistemi, soğutucusu olan birisi için Intel tercih edilebilir. 3600 yine ucuz da 3600X'in hiçbir espirisi yok, çok saçma bir işlemci olmuş. 3600'ün neredeyse aynısı.

Intel oyunlarda hala önde, soğutucu ve 3600'ü saymazsak fiyat farkı da çok az. Bu durumda yine Intel piyasanın hakimi olmaya devam edecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ryzen 5 3600 önde olduğu oyunlarda var. Masaüstü performansını göz önüne alınca daha mantıklı geliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00