AMD 7870K APU İçin Ekran Kartı Önerisi

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, son bir sorum daha olacak umarım çok olmuyorumdur. Yatırım olarak bu daha iyi olur diyeceğiniz var mı? Yani RX 460, 470 ve 480'den bahsediyorum, bu üçü arasından seçim yapacağım. Sistemim bunları kaldırır mı bilmemekle beraber, 460 veya 470 alıp kısa bir süre sonra değiştirmek zorunda kalır mıyım diye düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
460 darboğaz yapmaz, 470 ile 480 biraz darboğaz yapar. İleride yükseltme yapacaksanız RX 480 alın. Tabi sığıyorsa.
 
Estağfurullah ne çoğu bende işsiz gibi forumda geziyorum :D Notebookcheck diye bir site var oradan ekran kartını bularak oyun içi performans dahil çoğu bilgiye erişebiliyorsunuz. Ama site biraz aşağı doğru uzun tekerlekle biraz efor sarfetmeniz lazım :D Sonra oyunlarla alakalı bilgilere ulaşabilirsiniz ben size bir link vereyim Computer Games on Laptop Graphics Cards

Buradan ilk boşluğa ekran kartı marka model yazın sonra sağdan bakmak istediğiniz oyunları seçin performasnları gösterecektir. Tabiiki bu sadece ekran kartına dayalıdır. RAM, işlemci gibi diğer faktörler dahil değildir. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
460 darboğaz yapmaz, 470 ile 480 biraz darboğaz yapar. İleride yükseltme yapacaksanız RX 480 alın. Tabi sığıyorsa.
Çok teşekkür ederim, sanırım Amazon üzerinden RX480 alacağım, kasa 260mm'ye kadar uyumluymuş, RX480 241mm. Bu arada 4GB ve 8GB rarasında çok fark olur mu? Yabancı forumlarda illa 8'e gerek yok denmiş, arada 70 dolar gibi bir fark var. Ama yatırmaya değer diyorsanız ayrı.

Çok sağolun çok yardımcı oldunuz ilgi alanımdaki oyunların ortalama FPS değerlerine baktım bu sayede :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek çözünürlüklere çıktıkça VRAM kullanımı artıyor. Bütçe yoksa 4GB alınabilir.
Eğer bu bana uzun bir süre yüksek çözünürlüklerde oyun oynatabilecekse bütçemi yükseltebilirim, zira APU işlemciyle güzel ikili olabilecek çok fazla ekran kartı yok diye biliyorum. WatchDogs, The Witcher gibi oyunlar da oynamıyorum pek. GTA 5'i bitirdim ekran kartsız gayet iyi grafiklerle. Ama Fifa'yı takılarak oynamak çok koyuyor açıkçası :)
 
Merhaba aynı sisteme sahibim sitede yeni olduğum için konu açamadım R9 380 kartıni Apu 7870K işlemcisi için CrossFire yapabilir miyiz yoksa illa R7250-260 kart mı olmalı ? anakart MSI 1500 lük sistemi toplamıştım ama bi ekran kartı şart oldu apunun da boşa gitmesini istemiyorum Dual Graphics yapmak istiyorum ama bu R9 serisi ile mümkün mü? Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı