AMD A10 7850K APU Sistem

İşin özü herkes kendi beğendiği cihazları söyledi. Neutral takma isimli arkadaş fazla hiperaktif :) bende amd seven biriyim. Ama bu kadar abartmaya gerek yok olayı. Konuyu açana sistemini söyle yeter. Herkesin ukalalığı kendine kalsın...

Sistem bu oldu.İ3 ü eleştirecek arkadaşlar mutlaka olacaktır.Altı ay idare etmesi yeterli şuanda.
Altı ay sonra, i7 almayı planlıyorum.Eminim yeterli olmuştur.Apu dan vazgeçmemin sebebi ise,forumdaki arkadaşların kararları oldu.
favicons
Core i3 4150 Soket 1150 3.5GHz 3MB Cache 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
favicons
H97M-E - Vatan Bilgisayar
favicons
Powercolor R9 285 TurboDuo OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
favicons
Gskill 8Gb (2X4Gb) Ripjawsx Ddr3 1600Mhz Cl9 1.5V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar
favicons
Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar
Sistemi tavsiye eden @Silinen üye (y)(y)

Kasa olarak Zalman Z5 kullanılacak.Bu kasayı sistemle beraber almadım. Uzun zamandır evde duran bir kasa olduğundan, yeni bir kasa almaya gerek duymadım.

Son düzenleme:
AMD A10 7850K işlemci gücü İ5 düzeyinde mi? İlerde sağlam bir ekran kartı taksak darboğaz yapar mı? Şimdilik grafik gücü yüksek ama 1 yıl sonra yetersiz kalır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı