AMD A10 7850K sistem Tavsiyesi

azamat61

Hectopat
Daha fazla  
Beyler Selamun Aleyküm. Bütçem 1250tl civarıydı. Bende resimdeki sistemi kurdum. Parçalar uyumlu mudur? 2 3 ay içinde sapphire r7 265 ekran kartı da almayı düşünüyorum. Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum.

Screenshot_2015-10-16-22-00-04.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını değişeceğim için 500luk aldım. 2400mhz sıkıntı yapmaz mi? Tam performans alır mıyım?

Anakart destekliyorsa sıkıntı olmaz çünkü apuların çalışma frekansı yanlış hatırlamıyorsam 2133 mhz. Ekran kartı takacaksanız apu yerine i3 veya biraz bütçe arttırıp i5 almanız daha mantıklı olur.

Şuan elimde nakit olmadığı için bu kadar kisiyorum. Normalde fx6300 + sapphire r7 265 düşünüyordum.
Kingston HyperX Beast 2x4GB 8GB DDR3 2400MHz CL11 bu ram is görür yani :)

7850K iyidir sen içini ferah tut. İncelemelerine göz atabilirsin.
Güzel sistem. İlerde ekran kartı alıcaksan CPU'ya dahil GPU ile uyumlu olması gerekir aksi takdirde APU'yu hiç verimli kullanamazsın boşa gider.
Bu bütçeye APU'dan başka zor konulur, konulandanda APU kadar performans alınır mı meçhul..
Bence seçimleri bekle. Fiyatlar biraz düşsün. Sen biraz bütçeni arttır o sırada en güzeli olur. Böylece daha iyi bir sistem toplarız sana.

Laptopun anakart yandı. Elim ayağım titriyor 2 aydır :D Ekran kartını dual yapmasam r7 265 alsam 2 ay sonra. Tam verim alamaz miyim?

Alırsın fakat APU'ya verdiğin para boşa gitmiş olur. Onun yerine sistemi 2 ay sonra ekran kartıyla toplamalısın bence.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı