AMD A10 7870K işlemciye ekran kartı önerisi

ibrahimatar

Femtopat
Daha fazla  
AMD A10 7870K işlemciye ekran kartı önerisi verir misiniz?

Sizce ekran kartına gerek var mı?

4 yıldır bu işlemciyi kullanıyorum sizce hangi ekran kartını almalıyım?

Bir de işlemci fanı tavsiyelerinizi alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bütçenizi belirtir misiniz? Ona göre daha iyi yardımcı olabiliriz.
Hocam bütçe olarak birşey belirleyemiyorum ancak bu pcyi biraz da olsa büyütmek istiyorum maksimum hangisi uygun olur diyecem ama maksimum ekran kartıda darboğaz eder mi sıkıntı yaratır mı bilmiyorum. 8 gb ram var 4x4. Birtanesini çıkarıp yerine 8 gb takmayı düşünüyorum 12 gb ram desteği en azından iyi olur diye düşünüyorum. Hangi ekran kartı güzel bir performans verirse onu almak istiyorum ha belki şuan alamam bütçe zorlayabilir çünkü 1-1.5 k arası fiyatlar olduğunu biliyorum amma velakin ileriye dönük aklımda bir fikir olsun istiyorum. Saygılar...
Bendeki diğer PC'de o işlemci var. Standart bir kullanıcıysan benim gibi R7 240 işini görür. Ben öyle yaptım. Fanı da berbattı evet, çok ses yapıyordu. Kule tipi bir fan aldım ben de.
Hocam r7 240 ile hangi oyunlarda kaç fps alıyorsunuz tahminen aklınızda ise söyleyebilir misiniz? Birde birkaç işlem yapmak istiyorum adobe programlarını kullanmak olsun grafik tasarımı, logo, edit vb. şeyler. Bunları yaparken de nasıl bir performans verir r7 240. Son olarak hangi fanı aldınız coolmaster'ın birtane yüksek fanı vardı onu mu aldınız, performansı nasıl? Saygılar...
1050 Ti Max hocam.
Hocam darboğaz eder mi acaba? anakartı veya güçde bi sıkıntı yaratır mı pek bir bilgim yok kusura bakmayın. Saygılar...

Ben oyun oynamıyorum ama orta derecede fena derecelere düşmez. Giriş seviyesi bir kartmış dediklerine göre. Detaylı bilgiye sahip biri konu hakkında yorum yazar umarım. Fan olarak da şunu almıştım: Fiyatını bilmiyorum, ben aldığımda 200 TL. civarı bir şeydi. Güzel sessiz bir fan. Sorunsuz kullanıyorum 4-5 yıldır. Tek sorun, tel yerine lastik kullanmışlardır. Çürüdü gitti ben de kalın paket lastiği aldım bir paket, koptukça yenisini takıyorum. :)
//

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı