AMD A7890K İçin Hangi macOS Sürümünü Yüklemeliyim?

YmnBora

Hectopat
Katılım
18 Aralık 2016
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba,
Öncelikle konuya başlamadan olası sorunlar yaşamamak için neler yapılmamalı diye açmış olduğum diğer bir konu olan AMD 7890K UEFI SHELL başlıklı konuyu mutlaka inceleyin. Şimdi donanım şu şekilde:

  • MSI A68HM-E33 V2
  • APU 7890K
  • 2 SLOT 8 GB TEAM DARK 2133 RAM(XMP kullanmaktayız)
  • MSI GT 730 4 GB 128 BIT DX 12 EKRAN KARTI
Bu donanıma uygun olarak nasıl bir kurulum yapmalı ve hangi sürüm macOS yüklemeliyim? Konu altı başlığı olarak şunlarıda ekleyeyim.
  • Prologic kullanacağım
  • CS:GO (Harikalar beklemiyorum)
  • MSI NVIDIA GT 730 4 GB 128 Bit ekran kartımı tanıyacak stabil bir sürüm.

Şimdi'den teşekkürler, saygılar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bağlantıda size önermiştim:
Önerim
Evet hatırladım, aslında amacım diğer kullanıcı ve ziyaretciler için kafa karıştırmayan net temiz bir Amd APU 7890K Hackintosh kurulum konusu olmasıydı, sitede net olarak bu konuyu görememiştim. Bağlantı için tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sizin sisteme benzer bir sisteme 1-1.5 yıl öncesinde kendim kullanırken kurdum ve başkalarına da yardım etmiştim. O yüzden emin bir şekilde öneri yapmaya çalıştım. Eğer çok bir beklentiniz var ise macOS Intel mimari ile daha rahat çalışıyor. Bunu söylemek isterim. Ryzen sistemler biraz daha iyi önceki AMD işlemcilere göre macOS üzerinde. Ama Intel değil maalesef.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sizin sisteme benzer bir sisteme 1-1.5 yıl öncesinde kendim kullanırken kurdum ve başkalarınada yardım etmiştim. O yüzden emin bir şekilde öneri yapmaya çalıştım. Eğer çok bir beklentiniz var ise macOS Intel mimari ile daha rahat çalışıyor. Bunu söylemek isterim. Ryzen sistemler biraz daha iyi önceki AMD işlemcilere göre macOS üzerinde. Ama Intel değil maalesef.
Kemal Bey,
Öncelikle size minnettarlık duyduğumu belirtmek isterim, konuşmanın gelişiminde ters ve laf sokarcasına yazmışım (benim hissettiğim, sanırım yazım kurallarını dikkate alırken kasılmam söz konusu.) asla sitem ve zıt bir durum söz konusu değil.
Yardımınız, ilgi ve alakanız için hem size hem bu foruma teşekkürü borç biliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı