Headlake Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar benim düşük sistemli bir laptopum var. Özellikleri aşağıda yazıyor. Arkadaşlarla 13. cuma oynamayı düşünüyoruz. Bu sistem 13. Cuma'yı açar mı ve açarsa kaç FPS verir? Sistem: AMD A9-9425 işlemci. Radeon R5 ekran kartı. 8 GB RAM.
Arkadaşlar benim düşük sistemli bir laptopum var. Özellikleri aşağıda yazıyor. Arkadaşlarla 13. cuma oynamayı düşünüyoruz. Bu sistem 13. Cuma'yı açar mı ve açarsa kaç FPS verir? Sistem: AMD A9-9425 işlemci. Radeon R5 ekran kartı. 8 GB RAM.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #2 Oynatır. Orta ayarlada oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 18 Mayıs 2021 #3 Rahat oynarsınız Artı 0 Eksi
KS KS Headlake Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #4 Tamam teşekkürler. Peki bu sistemle oynanabilecek başka oyunlar var mıdır? Artı 0 Eksi
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 18 Mayıs 2021 #5 Headlake dedi: Tamam teşekkürler. Peki bu sistemle oynanabilecek başka oyunlar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var tabiki. Oynamak istediğiniz oyunu yazın söyleriz. Artı 0 Eksi
Headlake dedi: Tamam teşekkürler. Peki bu sistemle oynanabilecek başka oyunlar var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var tabiki. Oynamak istediğiniz oyunu yazın söyleriz.
KS KS Headlake Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #6 Faraenn dedi: Var tabiki. Oynamak istediğiniz oyunu yazın söyleriz. Genişletmek için tıkla... Yani hangi oyunlar oynanır anlamında söyledim. Çoğu oyunu kaldırmadığı için oyun bulmak biraz zor oluyor. Artı 0 Eksi
Faraenn dedi: Var tabiki. Oynamak istediğiniz oyunu yazın söyleriz. Genişletmek için tıkla... Yani hangi oyunlar oynanır anlamında söyledim. Çoğu oyunu kaldırmadığı için oyun bulmak biraz zor oluyor.
Faraenn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 3.092 Çözümler 5 Yer İstanbul 18 Mayıs 2021 #7 Headlake dedi: Yani hangi oyunlar oynanır anlamında söyledim. Çoğu oyunu kaldırmadığı için oyun bulmak biraz zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Left 4 Dead 2, Valorant, CS:GO, GTA V, Portal 2, The Forest bu tarz oyunları oynatır. Artı 0 Eksi
Headlake dedi: Yani hangi oyunlar oynanır anlamında söyledim. Çoğu oyunu kaldırmadığı için oyun bulmak biraz zor oluyor. Genişletmek için tıkla... Left 4 Dead 2, Valorant, CS:GO, GTA V, Portal 2, The Forest bu tarz oyunları oynatır.
KS KS Headlake Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 156 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #8 Faraenn dedi: Left 4 Dead 2, Valorant, CS:GO, GTA V, Portal 2, The Forest bu tarz oyunları oynatır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama Valorant CS:GO ve GTA V tarzı oyunları oynatmıyor maalesef. Yine de teşekkürler. Artı 0 Eksi
Faraenn dedi: Left 4 Dead 2, Valorant, CS:GO, GTA V, Portal 2, The Forest bu tarz oyunları oynatır. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ama Valorant CS:GO ve GTA V tarzı oyunları oynatmıyor maalesef. Yine de teşekkürler.
5 587849 Decapat Katılım 2 Ekim 2022 Mesajlar 268 Çözümler 1 16 Ekim 2023 #9 Headlake dedi: Teşekkürler ama Valorant CS:GO ve GTA V tarzı oyunları oynatmıyor maalesef. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Farming 22 rahat oynarsın diye düşünüyorum bende açıyor sende açar. Headlake dedi: Teşekkürler ama Valorant CS:GO ve GTA V tarzı oyunları oynatmıyor maalesef. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Valorant anca 25 26 FPS alır düşük ayarlarda. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
Headlake dedi: Teşekkürler ama Valorant CS:GO ve GTA V tarzı oyunları oynatmıyor maalesef. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Farming 22 rahat oynarsın diye düşünüyorum bende açıyor sende açar. Headlake dedi: Teşekkürler ama Valorant CS:GO ve GTA V tarzı oyunları oynatmıyor maalesef. Yine de teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Valorant anca 25 26 FPS alır düşük ayarlarda.