AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+ Overclock

fatihbey

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba;
İşlemcim normal şartlarda overclock desteklemektedir fakat overclock yapamıyorum. MSI 73-09 Model anakartta CPU Hızını artıracağım kısım sönük durumda o bölümün kilidi nasıl kaldırım? Yardımlarınızı bekliyorum.

İlk bilgisayarımda X2 4400+ işlemci vardı :) Tahminen kullandığın anakart da vasat durumdadır. Bu tarz sistemlere hız aşırtma konusunda yardımcı olamıyoruz zaten bu tarz sistemlerin hız aşırtma desteği ya olmuyor ya da yok denecek seviyede oluyor.

Anakartının modelini düzgün belirtememişsin : msi k9n6pgm2-v2 (ms-7309) Herhalde böyle olması gerekiyor. Eskiden ben de bundan kullanırdım yanlış hatırlamıyorsam. Crea marka falan bir kasan olabilir mi?

Görüyorsun değil mi :) Markasına kadar çıkartıyorum :) Hatta dur tahmin edeyim bu kasayı kullanıyorsun : Eğer bu ise kasayı çöpe atma vaktin geliyor demektir, hız aşırtma falan yapılamaz böyle bir sisteme.

1151dbb6fbbc115e07e5a073d2697002.jpg

O kasayı nereden baksan 3 yıldır patates stoklamak için kullanıyoruz, çok mazisi var bu kasanın bende :) Hatırlattığın iyi oldu.

Yx9Mygt.jpg

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4400+ 2.30 GHz
4,00 GB (kullanılabilir: 3,75 GB
64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
msi k9n6pgm2-v2 (ms-7309)
buna overlock yapılırmı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı