AMD Athlon 64x2 6000+ Birden Kapanma Sorunu

MelikBakar

Kilopat
Daha fazla  
Sistemim:
İşlemçi: amd athlon 64x2 6000+ 3,0 overclocksuz stock
Ekran kartı: sapphire hd6850
Anakart: foxcoon a690v2ma
RAM: 6GB
PSU yeni 1-2 aylık lite power lp-500 500W, ekran kartı ile beraber alındı.
Şimdi ben bu PC'yi çok uzun zamandır kullanıyorum. İşlemçiyi de yeni aldım, anakart için en iyi işlemci bu idi işlemci kendi fanı ile beraber gelmedi üzerinde eski işlemcinin fanı da işe yaramıyordu. 80 dereceye kadar çıkıyor hatta geçiyordu. İşlemçi resmi dayanma noktası 70 diye geçiyordu, ben de bir kaç gün önce soğutma için bir sistem aldım. Cooler Master Gemin II soğutması çok iyi. 40'ı zar zor geçiyor işlemçi ama şimdi şöyle bir sıkıntı oluştu. (önceden 1-2 kere oldu ama çok sıkıntı değildi çok aşırı nadır oluyordu) PC durduk yere çat diye kapanıyor. Elektrik gitmiş gibi kasayı dağıttım, öncelikle ekran kartını söktüm sorun hala devam etti. Bazen açma tuşuna bastıktan 3-4 saniye sonra bazen açıldıktan 1 saat sonra kapanıyor. Yani çok ani ve belirsiz bir şekilde oluyor sorun power'ın güç yetmezliği veya kasanın ısınması değil bunu anlamış oldum. Şimdi bu taktığım soğutma sistemi biraz büyük kasaya zor sığdı, acaba düşüncem şu power'ın kabloları sıkıştırıp zarar vermiş olabilir miyim? Çünkü kasayı sallıyınca kapanıyor hemen :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı