AMD Athlon II X4 860K 4M 3.7Ghz FM2+ Sistem Almak

• Konuyu başlatan ugrb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 5.625
Ben yeni sistem toplamaya basladim. Parcalari hepsiburada.com dan aldim. Fiyatlarini teknobiyotik, eksen bilgisayar gibi sitelere gore daha pahali oldugunu bile bile guvenemedigimden hepsiburada dan aldim. Sinerjiden alis veris yapan var mi ?
Forumda araştırma yapabilirsiniz. Genelde sinerji için olumsuz yorum yok.
HD530 performans olarak iyidir ancak oyun için yetersizdir. FM2+ anakartların artık sonu gelecek çünkü o sokete uyumlu en fazla 3-4 işlemci çıkıp ondan sonra DDR4 mimarisine geçilecektir. Şu an en mantıklı işlemci İ3 6100'dür.

Ayrıca sistem performans odaklı ise R9 380 öneririm.
Hocam bütçe 1500 Tl nakit şu anda. Aslında amd7890k bekliyordum. Ama her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Biraz düşünüp karar vereceğim.

Forumda araştırma yapabilirsiniz. Genelde sinerji için olumsuz yorum yok.

Hocam bütçe 1500 Tl nakit şu anda. Aslında amd7890k bekliyordum. Ama her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Biraz düşünüp karar vereceğim.

Belki kafani daha fazla karistiracak ama A10'nu 8 ile baslayan daha piyasaya cikmamis fiyati belli olmamis APUsunu benchmarklari var internette. Link veremiyorum cepten yaziyorum.

A10 8xxxx ler ne zaman cikar ciksa FM2+ soket tipinimi kullanir. Bu sorular akla geliyor.

Overclock edilmiş 7870K diyebiliriz, ancak stok soğutucu ve performansı fiyatına göre harikadır, ayrıca 90 Dolar olduğu için 7870K'dan daha hesaplı olacaktır.

Ancak bütçe artarsa şu an İ3 6100 öneririm.
7890 satisa cikti mi turkiyede kac tl ? 7890'ni fiyati 7870'den daha mi ucuz olacak ?

Belki kafani daha fazla karistiracak ama A10'nu 8 ile baslayan daha piyasaya cikmamis fiyati belli olmamis APUsunu benchmarklari var internette. Link veremiyorum cepten yaziyorum.

A10 8xxxx ler ne zaman cikar ciksa FM2+ soket tipinimi kullanir. Bu sorular akla geliyor.

7890 satisa cikti mi turkiyede kac tl ? 7890'ni fiyati 7870'den daha mi ucuz olacak ?
Evet; daha ucuz olacaktır. Bu sadece yurt dışı fiyatıdır.

Ancak devrim beklemeyin.

Pardon 165 dolarmış yani 550-600TL civarındadır.

Overclock edilmiş 7870K diyebiliriz, ancak stok soğutucu ve performansı fiyatına göre harikadır, ayrıca 90 Dolar olduğu için 7870K'dan daha hesaplı olacaktır.

Ancak bütçe artarsa şu an İ3 6100 öneririm.
Hocam 164 dolar fiyatı 90 değil.
Evet soğutucu performansı ve mhz değeri artırılmış hali diyebiliriz
İ3 ekran karı almadan 1250 civarı bir bütçeye denk geliyor dahili gpu gta5 de 30 fps veriyor. Bir süre idare eder gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O kadarını bilmiyorum dostum. Zen işlemci falan diyorlar bekleyin diye o zamana kadar dolar 3.400 civarı olur beklemek mantıklı deil daha ne olduğu belli olmayan işlemciyi.:)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı