KS
KS
ugrb
Ziyaretçi
Hocam daha almadım araştırıyorum. Aslında dolar düşmüşken çok beklememek lazm.İşlemcini 4.4 ghz ye OC edersen Gtx970 bile takabilirsin.
Hocam daha almadım araştırıyorum. Aslında dolar düşmüşken çok beklememek lazm.İşlemcini 4.4 ghz ye OC edersen Gtx970 bile takabilirsin.
Hocam zen mimarili işlemciler en erken Ekimde gelecekmiş. beklemenizi tavsiye etmem.Hocam daha almadım araştırıyorum. Aslında dolar düşmüşken çok beklememek lazm.![]()
Hocam zen mimarili işlemciler en erken Ekimde gelecekmiş. beklemenizi tavsiye etmem.
Konuyu okumanızda fayda var aslında baya değişik düşüncede arkadaşlarım iyi fikirler ve bilgiler sundular. Sizede teşekkür ederim kesinlikle Toshiba almayacağım.Konuyu okuyamadım ama HDD olarak Toshiba alınmaz.
İ3 veya a7890k toplayacağım. Bu ikisi dışında bende düşünmüyorum. a7890k bütçeye daha uygun görünüyor şu etapta.Arkadaşlar haklı ya yeni çıkacak olan işlemcileri bekleyin yada İ3 6100 bir sistem toplayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.