AMD Athlon II X4 860K 4M 3.7Ghz FM2+ Sistem Almak

• Konuyu başlatan ugrb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 5.626
Oyunlar için 8 rahat yetiyor.

Aşağıdaki linkte bir forumda "GTA-5 ne kadar RAM kullanıyor" şeklinde konu açılmış.
Ram usage GTA V • /r/GrandTheftAutoV_PC

Biri demiş "oyuna 5,5Gb RAM ile başladım 45 dakika sonra 7,5Gb oldu oyundan attı çünkü RAM'im 8Gb."
Diğeri demiş "ne alakası var ben 2,6Gb'dan yukarı çıktığını görmedim."
Biride "bende 8,5Gb oldu ama bende chrome vs.. açıktı ve başka monitörlerde bağlıydı" falan demiş.

Banada 8Gb yeterli olur gibi geliyor ama bazılarıda yeterli olmuyor diyor ama bence o yeterli olmayanlar başka bir sorun vardır.

8 veya 16 FPS farkı yaratmaz. Ancak ekran kartından kısarsanız Performanstanda kısarsın. Bu yüzden ekran kartını r7 370 alırsanız ve ramı 8 GB yaparsanız performansınız çok daha artacaktır.
Hocam ekran kartından kısmadım r7 370 ekledim sisteme.
Bir önceki mesajda mevcut.
R7 370 ile beraber 16 gb ram kullanmak istiyorum.

Aşağıdaki linkte bir forumda "GTA-5 ne kadar RAM kullanıyor" şeklinde konu açılmış.
Ram usage GTA V • /r/GrandTheftAutoV_PC

Biri demiş "oyuna 5,5Gb RAM ile başladım 45 dakika sonra 7,5Gb oldu oyundan attı çünkü RAM'im 8Gb."
Diğeri demiş "ne alakası var ben 2,6Gb'dan yukarı çıktığını görmedim."
Biride "bende 8,5Gb oldu ama bende chrome vs.. açıktı ve başka monitörlerde bağlıydı" falan demiş.

Banada 8Gb yeterli olur gibi geliyor ama bazılarıda yeterli olmuyor diyor ama bence o yeterli olmayanlar başka bir sorun vardır.
Heralde fazla ramin zararı olmaz.:)
A7890 ile birlikte Athlon X4 880K işlemci de çıkacak, istersen onu bekle. Ama ben olsam tercihimi i3 6100 den yana kullanırdım.
Hocam aslında öylede olabilir. Ben zaten a107890k için bekleyecektim sonra bu sistem aklıma geldi.
Şimdi zen işlemcilerde gelecek diyorlar. Hem ddr4 desteğide olacak onlarda. Şu anda öyle bir kararsız kaldım ki anlatamam.:D
Hazır dolarda düşükken almakta istiyorum.:)

Hocam ekran kartından kısmadım r7 370 ekledim sisteme.
Bir önceki mesajda mevcut.
R7 370 ile beraber 16 gb ram kullanmak istiyorum.

Heralde fazla ramin zararı olmaz.:)

Hocam aslında öylede olabilir. Ben zaten a107890k için bekleyecektim sonra bu sistem aklıma geldi.
Şimdi zen işlemcilerde gelecek diyorlar. Hem ddr4 desteğide olacak onlarda. Şu anda öyle bir kararsız kaldım ki anlatamam.:D
Hazır dolarda düşükken almakta istiyorum.:)
Fazla Ramin tabiki zararı olmaz. Ben bütceyi zorlanması için 8 alıp ekran kartına yatırım yapmanızı önerdim.

Şuan sistem size yeni nesil oyunlarda bir sıkıntı yaşatmaz. Tabi YouTube deki videolar kadar yüksek FPS alamıyacaksınız.
Hocam siz nasıl bir sistem öneriyorsunuz.?
Şimdi youtube videolarına baktım i3 skylake gta5 de 30 fps veriyor ekran kartsız. Sizce öyle bir sistem mi toplamak lazım. Yoksa amd a107890 k ile mi sistem toplamak gerek. Zan işlemciler yakın tarihte çıksa onlarıda bekleyebilirim ama tarih belli değil.
Kafam acayip derecede karıştı herkes farklı bişey söylüyor.:)

Hocam siz nasıl bir sistem öneriyorsunuz.?
Şimdi youtube videolarına baktım i3 skylake gta5 de 30 fps veriyor ekran kartsız. Sizce öyle bir sistem mi toplamak lazım. Yoksa amd a107890 k ile mi sistem toplamak gerek. Zan işlemciler yakın tarihte çıksa onlarıda bekleyebilirim ama tarih belli değil.
Kafam acayip derecede karıştı herkes farklı bişey söylüyor.:)
Hocam benim tavsiyem biraz daha para biriktirip i3 6100 sistem toplamanız.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı