AMD bedava Starfield veriyor!

O zaman on numara beş yıldız.
Aynen oyle. Bu oyun icin heyecanliyim ama bence asil bombalar seneye. GTA 6 Watch Dogs 4 belki , Spiderman 2 PC falan cok iyi bit yil bekliyor bizi.

Kampanya tarihleri içinde aldıysan verecekler tabi vermezlerse faturanla şikayet edersin

Starfield cracklendi mi? Ayrıca oyun kaç GB? 1660 Ti çalıştırır da laptop 256 GB. SSD alacağım da yine de bakmak lazım. Bu tarz kampanyalar bize hiç yaramıyor. Gidip RTX 4070 sistem toplayamam 1 ayda. Kime yarar bilmem ama yararlanan hatta ticaretini yapan varsa ne mutlu ona

Yok hocam daha oyun cikmadi ne crack'i DLSS buyuk ihtimalle olmayacak o yuzden saglam bir sistem lazim. Gamepassten denemenizi oneriririm. Iyi oyunlar.

Yarın veya pazartesi ryzen 5 7600'lü sistem alıyorum. Hala geçerli olur mu? İtopyadan alacağım.

Yok hocam daha oyun cikmadi ne Crack'i DLSS buyuk ihtimalle olmayacak o yuzden saglam bir sistem lazim. Game Pass'ten denemenizi oneriririm. Iyi oyunlar.

Hocam önerilenlerde minimum 1070 Ti vardı. 1660 Ti de 1070 eş değer bir kart. Ondan olur bence. Ama önerilenlerde 6800XT görünce zort oldum.

Hocam önerilenlerde minimum 1070 Ti vardı. 1660 Ti de 1070 eş değer bir kart. Ondan olur bence. Ama önerilenlerde 6800XT görünce zort oldum.
O zaman oynayin hocam iste ne guzel ama o dediginiz cidden ilginc yuksek istiyor baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…