AMD bedava Starfield veriyor!

O zaman on numara beş yıldız.
Aynen oyle. Bu oyun icin heyecanliyim ama bence asil bombalar seneye. GTA 6 Watch Dogs 4 belki , Spiderman 2 PC falan cok iyi bit yil bekliyor bizi.

Sizden görüp aradım Hepsiburada vermedi. Kartın üzerinde endeks bilişim yazıyordu onlar da vermedi. En son Sapphire mağazasına mail attım çünkü telefonu açmıyorlar. Cevap bekliyorum. Bildiğiniz bir yol varsa merakla bekliyorum.

Sapphire bakmadı bile Hepsiburada'ya görsel yolladım kadının biri yardımcı oldu incelemeye alıyoruz dedi gelişmeleri yazarım hocam ama kadın ikna oldu ama ne zaman verirlerse buraya yazarım aşırı iyi olur 7000e aldığım karta 900 liralık kara girerim çok sağ olun.
Kampanya tarihleri içinde aldıysan verecekler tabi vermezlerse faturanla şikayet edersin

Arkadaşlar herkese merhaba, ben mayıs'in 28'inde aldigim halde R5 7600X islemci mi Vatan'a faturami mail olarak attigimda kod verdiler ve AMD'nin internet sitesinde yonlendirmeler ile oyunumu aktif ettim. Bu ayin 11'inden once alan varsa deneyebilir sansini. Herkese iyi oyunlar dilerim:)

Starfield cracklendi mi? Ayrıca oyun kaç GB? 1660 Ti çalıştırır da laptop 256 GB. SSD alacağım da yine de bakmak lazım. Bu tarz kampanyalar bize hiç yaramıyor. Gidip RTX 4070 sistem toplayamam 1 ayda. Kime yarar bilmem ama yararlanan hatta ticaretini yapan varsa ne mutlu ona :D

Starfield cracklendi mi? Ayrıca oyun kaç GB? 1660 Ti çalıştırır da laptop 256 GB. SSD alacağım da yine de bakmak lazım. Bu tarz kampanyalar bize hiç yaramıyor. Gidip RTX 4070 sistem toplayamam 1 ayda. Kime yarar bilmem ama yararlanan hatta ticaretini yapan varsa ne mutlu ona :D
Yok hocam daha oyun cikmadi ne crack'i :D DLSS buyuk ihtimalle olmayacak o yuzden saglam bir sistem lazim. Gamepassten denemenizi oneriririm. Iyi oyunlar.

Yok hocam daha oyun cikmadi ne Crack'i :D DLSS buyuk ihtimalle olmayacak o yuzden saglam bir sistem lazim. Game Pass'ten denemenizi oneriririm. Iyi oyunlar.

Hocam önerilenlerde minimum 1070 Ti vardı. 1660 Ti de 1070 eş değer bir kart. Ondan olur bence. Ama önerilenlerde 6800XT görünce zort oldum.

Hocam önerilenlerde minimum 1070 Ti vardı. 1660 Ti de 1070 eş değer bir kart. Ondan olur bence. Ama önerilenlerde 6800XT görünce zort oldum.
O zaman oynayin hocam iste ne guzel ama o dediginiz cidden ilginc yuksek istiyor baya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı