AMD Catalyst 13.1 Çıktı!

Haha iyiki doğdun Reeceep. :D

xldZE.jpg

Yönetici arkadaşlar, konuyu hortlattığım için kusura bakmayın fakat, Mobility Radeon HD 2600 ekran kartım var. 2000 serisi için gösterdiği sürücü bu. Fakat desteklenen ekran kartlarında HD 2000 serisi yok. Hatta 4000,3000 serisi ekran kartları bile yok. Bulduğum yer burası : GPU-28041: Information on AMD Mobility Radeon Graphics Drivers for Microsoft Windows

Ve bu linkten de (GPU-28041: Information on AMD Mobility Radeon Graphics Drivers for Microsoft Windows) ekran kartıma uygun sürücüyü araştırdım. Bu sefer 13.9 dedi ve 13.9'daki release notes'da desteklenen ekran kartları yerinde yine ekran kartımı bulamadım. Biraz araştırdıktan sonra 12.3 sürücüsünün ekran kartımı desteklediğini buldum fakat 12.3 sürücüsünü indirme yeri yok maalesef. Ekran kartım oyunlarda sıkıntı çıkartıyor güncel olmadığı için. Artık güncellemek istiyorum fakat AMD engel oluyor maalesef. Yardım etmenizi umuyorum, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı