AMD chipset güncelleme sonrası bilgisayarda kasma hissiyatı

Ryse

Kilopat
Katılım
22 Nisan 2015
Mesajlar
2.118
Çözümler
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
AMD chipseti silince bilgisayar akıcı oluyor ama güncelleyince yavaşlamış hissi yaratıyor. Başka yaşayan var mı?
 
Arkadaşlar benim problemim çoklu prizi değiştirerek tamamen çözüldü. Belki bir gün aynı sorunu bu sebepten ötürü yaşayan olursa diye bu konuya son kez yazıyorum. Bilgisayarda yaptığım her değişiklik (güç ayarları değişikliği vs gibi hatta prizden ses sistemini falan çıkarınca düzelmesi gibi) geçici olarak sorunları düzeltiyodu ve hep düzeldi sanıyordum sonrasında tekrardan saçmalamalar, input lag vs yaşıyordum. Modemim de prize bağlıydı o bile saçmalıyordu yavaşlıyordu. Viko akım korumalı priz kullanıyordum. Akım korumasız normal bir viko priz kullanıyorum 2 aydır. Uzun süre test ettikten sonra yazmak istedim ve hiçbir problemim yaşamadım. Mevcut problemi yaşayan arkadaşlar varsa farklı bir çoklu priz ile denemelerini tavsiye ederim.
 
Arkadaşlar benim problemim çoklu prizi değiştirerek tamamen çözüldü. Belki bir gün aynı sorunu bu sebepten ötürü yaşayan olursa diye bu konuya son kez yazıyorum. Bilgisayarda yaptığım her değişiklik (güç ayarları değişikliği vs gibi hatta prizden ses sistemini falan çıkarınca düzelmesi gibi) geçici olarak sorunları düzeltiyordu ve hep düzeldi sanıyordum sonrasında tekrardan saçmalamalar, input lag vs yaşıyordum. Modemim de prize bağlıydı o bile saçmalıyordu yavaşlıyordu. Viko akım korumalı priz kullanıyordum. Akım korumasız normal bir viko priz kullanıyorum 2 aydır. Uzun süre test ettikten sonra yazmak istedim ve hiçbir problemim yaşamadım. Mevcut problemi yaşayan arkadaşlar varsa farklı bir çoklu priz ile denemelerini tavsiye ederim.

Çoklu priz değil de belki prizin kendisi arızalıdır.
 
Arkadaşlar benim problemim çoklu prizi değiştirerek tamamen çözüldü.
Sonucu yazdığınız için teşekkürler. Bende uzun süredir AMD'nin belirsiz dropları ile uğraşıyorum, yeni çoklu priz aldığımda bir tık düzelme olmuş gibi ama hala var. Epey fazla yöntem denedim fakat chipset driverı olmadan denememiştim.

Bir de öyle deneyim.

 

Yeni konular

Geri
Yukarı