İşlemcide AMD cidden çok iyi işler çıkarıyor. Intel mi AMD mi derseniz fiyatı uygun olan derim ama gönlüm AMD'den yana olur. GPU'da mecburiyetten NVIDIA seçiyorum. AMD'ye bakamıyorum.
Seninki boş marka takıntılığı ben bu güne kadar Intel işlemci kapıma bile sokmadım sokmayacağımda düzgün uzun ömürlü soket yapısına sahip markalar varken işim olmaz ekran kartı konusuda aynı şekil AMD. 2 3 k fazla verecek kadar zengin değiliz.
Seninki boş marka takıntılığı ben bu güne kadar Intel işlemci kapıma bile sokmadım sokmayacağımda düzgün uzun ömürlü soket yapısına sahip markalar varken işim olmaz ekran kartı konusuda aynı şekil AMD. 2 3 k fazla verecek kadar zengin değiliz çok şükür.
İşlemcide AMD cidden çok iyi işler çıkarıyor. Intel mi AMD mi derseniz fiyatı uygun olan derim ama gönlüm AMD'den yana olur. GPU'da mecburiyetten NVIDIA seçiyorum. AMD'ye bakamıyorum.
İşlemcide 12. nesilden sonra Intel önde değil mi hocam. AMD devri artık 12. nesil ile bitti. 12. nesil geldikten sonra Steam kullanıcıları bile Intel'e geçti.
İşlemcide 12. nesilden sonra Intel önde değil mi hocam. AMD devri artık 12. nesil ile bitti. 12. nesil geldikten sonra Steam kullanıcıları bile Intel'e geçti.