AMD CPU ve GPU'lar Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Seninki boş marka takıntılığı ben bu güne kadar Intel işlemci kapıma bile sokmadım sokmayacağımda düzgün uzun ömürlü soket yapısına sahip markalar varken işim olmaz ekran kartı konusuda aynı şekil AMD. 2 3 k fazla verecek kadar zengin değiliz.

Son düzenleme:
AMD CPU'lari beğeniyorum beğeniyorum ama GPU'lari sevmiyorum.

Seninki boş marka takıntılığı ben bu güne kadar Intel işlemci kapıma bile sokmadım sokmayacağımda düzgün uzun ömürlü soket yapısına sahip markalar varken işim olmaz ekran kartı konusuda aynı şekil AMD. 2 3 k fazla verecek kadar zengin değiliz çok şükür.

Intel işlemci kapıma sokmadim diyorsun bu da diger markalara takintilik yaptığın anlamına geliyor bir de insan zengin olmadığına niye şükür eder.

Zengin olmadığına niye şükür eder.

Yazım hatası.

Intel işlemci kapıma sokmadim diyorsun bu da diger markalara takintilik yaptığın anlamına geliyor bir de insan.

Hocam takıntılık değil ben işlemci değiştirmek istediğim zaman anakart değiştirmek istemiyorum belki nereden biliyorsun takıntı olup olmadığını.

İşlemcide AMD cidden çok iyi işler çıkarıyor. Intel mi AMD mi derseniz fiyatı uygun olan derim ama gönlüm AMD'den yana olur. GPU'da mecburiyetten NVIDIA seçiyorum. AMD'ye bakamıyorum. :)

İşlemcide 12. nesilden sonra Intel önde değil mi hocam. AMD devri artık 12. nesil ile bitti. 12. nesil geldikten sonra Steam kullanıcıları bile Intel'e geçti.

İşlemcide 12. nesilden sonra Intel önde değil mi hocam. AMD devri artık 12. nesil ile bitti. 12. nesil geldikten sonra Steam kullanıcıları bile Intel'e geçti.
X3D işlemcileri görmeden konuşmamak gerekli. DDR4 5800X3D bile kafa tutuyor 13. nesile. Ayrıca AM5 platformu da uzun yıllar desteklenecek.

X3D işlemcileri görmeden konuşmamak gerekli. DDR4 5800x3D bile kafa tutuyor 13. nesile. Ayrıca AM5 platformu da uzun yıllar desteklenecek.

Kesinlikle öne geçmedi sadece 12. Nesilde rakibi yoktu ama artık 7000 ve 13. serisi var ve neredeyse eşit iki tarafda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı