- RAM
- 8+8 3000mhz Cl 16
- SSD veya HDD modeli
- 240 GB SSD + 120 GB SSD (Windows) + 500 GB HDD
- Ekran kartı
- RX 570 4 GB
- Anakart
- A320M-S2H
- İşlemci
- Ryzen 5 1600 AF
Arkadaşlar PC'yi ilk açışımda açılmadı. Kasanın restart düğmesinden yeniden başlattım. Bu sefer açıldı ama düşük çözünürlükte açıldı. AMD software açmaya çalıştığımda ise bu görüntü ile karşılaştım. Canımı sıkmaya başladı artık bu AMD. Nasıl bir çare bulabilirim yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 1733312
İşlemcinizin dahili grafikleri yok. DDU ile kaldırdıktan sonra görüntü alamayabilirsiniz. Alırsınız da Windows Update otomatik olarak tekrar eski bir sürüm yükledikten sonra.kafasına göre bir şeyler yaptığı için Windows güncellemelerinden memnun değilim.
Hocam ben bunu yükledim de dümdüz setup açtıktan sonra devre dışı bırak dedim ve uyguladım. Kenarda kırmızı çarpı sembolü oluştu. Şimdi driverı dümdüz kuruyorum. Doğru mudur?
İşlemcinizin dahili grafikleri yok. DDU ile kaldırdıktan sonra görüntü alamayabilirsiniz. Alırsınız da Windows Update otomatik olarak tekrar eski bir sürüm yükledikten sonra.Kafasına göre bir şeyler yaptığı için Windows güncellemelerinden memnun değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.