- RAM
- 8+8 3000mhz Cl 16
- SSD veya HDD modeli
- 240 GB SSD + 120 GB SSD (Windows) + 500 GB HDD
- Ekran kartı
- RX 570 4 GB
- Anakart
- A320M-S2H
- İşlemci
- Ryzen 5 1600 AF
Arkadaşlar PC'yi ilk açışımda açılmadı. Kasanın restart düğmesinden yeniden başlattım. Bu sefer açıldı ama düşük çözünürlükte açıldı. AMD software açmaya çalıştığımda ise bu görüntü ile karşılaştım. Canımı sıkmaya başladı artık bu AMD. Nasıl bir çare bulabilirim yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 1733312
Arkadaşlar PC'yi ilk açışımda açılmadı. Kasanın restart düğmesinden yeniden başlattım. Bu sefer açıldı ama düşük çözünürlükte açıldı. AMD software açmaya çalıştığımda ise bu görüntü ile karşılaştım. Canımı sıkmaya başladı artık bu AMD. Nasıl bir çare bulabilirim yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 1733312
Windows Update ekran kartı sürücüsünü otomatik olarak güncellemiş. Wub ile Windows güncellemelerini devre dışı bırakabilirsiniz. Ardından ekran kartınızı son sürüme güncelleyin.
Hocam wub nedir, nasıl yapacağım?
www.sordum.org
Hocam internet sitesinden dümdüz en son driveri indirin kurun sorunsuz kullanırsınız.
AMD'nin bir suçu yok her sistemde de olmuyor bu sorun senin sistemde Windows Update kendisi değiştirmiş driveri Radeon Software de o driveri desteklemediği bu uyarı geliyor.
DDU ile kaldırıp sıfırdan kurmayı düşünüyordum. Böyle yapmayayım mı?
Gerek yok direkt indirip kurup. Sonuçta aynı ekran kartının driverını yükleyeceksiniz.DDU ile kaldırıp sıfırdan kurmayı düşünüyordum. Böyle yapmayayım mı?
Evet ben de nexpugnable isimli arkadaşım sayesinde öğrendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.