AMD driverını yükledikten sonra atikmpag.sys mavi ekran hatası

Şahann

Kilopat
Katılım
25 Mart 2017
Mesajlar
36
Dün LoL oynarken oyun birden takıldı ve bilgisayar mavi ekran verdi. Yeniden açıldığında uygulama düzgün olarak başlatılamıyor hatası vermişti. Aynı gün içinde 7-8 kez daha mavi ekran verip kapanıp açıldı. Virüs için tarattım, ccleaner, adware sytsem care kullandım değişen birşey olmadı. Format gerekir mi? Ayrıca bu minidumptan mavi ekran hatalarının nedenini öğrenip çözebilir miyim? 10 taneye yakın dosya var. Teşekkürler.


Adsız.png
 
Sisteminizin özellikleri nedir ? Sistem kaldırmıyor olabilir. Veya oyun içerisindeki dosyalarından birine virüs girmiş olabilir. Oyunu tamamen temizleyip yeniden kurulum yapın.
 
Tabii ki, tecrüben varsa analiz edip çöz. Kolay gelsin.

Ekran kartından kaynaklı olduğunu öğrendim. AMD ile herhangi bir oyun açmaya çalıştığım zaman siyah ekran yanıp sönüyor ve mavi ekran verip kapanıyordu. Driverları güncelledim sorun çözülmedi. En son farklı driver yüklemek için driveri silip res attıgımda mavi ekran geldi ve 0xc000007 amdkmpfd.sys uyarısı aldım. Herhangi bir şekilde bilgisyarı açamıyorum. Güvenli modda etkinleştirme seçeneğine tıkladıgımda kapanıp açılıyor ve aynı ekran geliyor. Format atsam Windows.old'dan masaüstünde klasörde olan dosyalarıma ulaşabilir miyim? Win 10, ekran kartı amd 7670, HD 4000. İlginiz için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunu hala çözemedim. Windows 10' dan 7 ye geçeyim dedim hala aynı sorun mevcut. Amd driverını yükledikten sonra res atınca atikmpag.sys mavi ekran hatası alıyorum. Amd 7670m devre dışı bırakarak kullanabiliyorum. Donanımın bozulduğunu nerden anlarım?
 
Donanımın bozulduğu zaten bariz ortada. Daha en baştan Minidump dosyalarının bize fotosunu atmak yerine kendisni atsaydın sana söylerdik.

Ekran kartın en son oyun oynarken aşırı ısınmadan dolayı ölmüş. Reballing ile tamir edilir ama bi kere reballing yapılan laptoptan bir daha hayır gelmez...
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı