Mint Xfce kurabilirsin.
Mint Xfce kurabilirsin.
Fedora LXQT/LXDE kursaydın keşke, Ubuntu tabanında Mint haricindeki dağıtımlar biraz sıkıntılı; ama sorun yaşamıyorsan sorun yok.Lubuntu kuruyorum şu an UI'i güzel geldi.
Anakartın desteği de önemli, muhtemelen 8'den fazla desteklemiyordur. GNU/Linux dağıtımlarında sistemini stabil bir şekilde kullanmak için yanına ekstradan 2GB RAM daha alıp 4GB yapman yeterli olur diye düşünüyorum. Ama ne olur ne olmaz anakartının RAM desteğini araştır, ona göre öneri yapalım.Sence RAM'i 10 yapmalı mıyım değer mi?
Fedora LXQT/LXDE kursaydın keşke, Ubuntu tabanında Mint haricindeki dağıtımlar biraz sıkıntılı; ama sorun yaşamıyorsan sorun yok.
Anakartın desteği de önemli, muhtemelen 8'den fazla desteklemiyordur. GNU/Linux dağıtımlarında sistemini stabil bir şekilde kullanmak için yanına ekstradan 2 GB RAM daha alıp 4 GB yapman yeterli olur diye düşünüyorum. Ama ne olur ne olmaz anakartının RAM desteğini araştır, ona göre öneri yapalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.