AMD ekran kartı alınır mı?

Bende düşünüyorum AMD ekran kartı NVIDIA-da alabilirim amma niyeyse Ryzen işlemci + AMD ekran kartı yapmak istiyorum.

Hocam bütçe 20 bin₺ denmiş, bence bir tık daha yükseltilebilir sistem.

20 bin ₺ civarı hocam. 25-27 arasına kadar yolu var başka önerileriniz varsa beklerim.

Alınır, birazdan 10 yıl önce kullandığı AMD kartından WattMan hatası alıyorum diyenler gelir. Onları umursamayın.
Hocam peki hangi kartı önerirsiniz 20 bin ₺ civarı bir bütçe için. Ve önerdiğiniz kartın hangi NVIDIA kartla rakip olduğunu belirtirseniz sevinirim. :)

Hocam peki hangi kartı önerirsiniz 20 bin ₺ civarı bir bütçe için. Ve önerdiğiniz kartın hangi NVIDIA kartla rakip olduğunu belirtirseniz sevinirim. :)
Birde kartla beraber işlemci önerisi de yaparsanız sevinirim. Çok anlamıyorum kusura bakmayın.

Alınır niye alınmasın? Özellikle bütçe olarak kısıtlıysanız AMD'ye yönelmek (en azından benim için) her zaman daha mantıklıdır. Evet yazılım konusunda NVIDIA'ya göre geride kalıyor ama NVIDIA'da bulabileceğin özelliklerin çoğu AMD'de var.
20 bin ₺ civarı hocam. 25-27 arasına kadar yolu var başka önerileriniz varsa beklerim.
Arkadaşın önerdiği sistem gayet yeterli çünkü neredeyse aynı sisteme ben sahibim. Şu ana kadar hiçbir oyunda performans olarak üzmedi. 20 bine bu sistemi alıp kalan bütçeyle de eğer monitörünüz eski ise onu değiştirmek en iyi tercih olacaktır.

Pek bilgim yok hocam bilgisayar anlaminda ama elimden geldigi kadar yardimci olurum NVIDIA 3060 ile rakip diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı